Απαιτείται η εργατική αλληλεγγύη και συμμετοχή

Κάλεσμα των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Αθήνας για το συλλαλητήριο στις 21 Γενάρη

Σάββατο 15 Γενάρη 2005

Κάλεσμα προς τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τους μαθητές και τους φοιτητές στο συλλαλητήριο της 21ης Γενάρη απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών ΠΑΜΕ Αθήνας, η οποία συνεδρίασε χτες στα γραφεία του ΠΑΜΕ Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού για την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να δοθεί δυναμική απάντηση στο στημένο διάλογο της κυβέρνησης. Παράλληλα, κατατέθηκε η εμπειρία προηγούμενων διαλόγων που είχαν στήσει οι εκάστοτε κυβερνήσεις, και είχαν σαν σκοπό την αφαίρεση κατακτήσεων από τα δικαιώματα των εργαζομένων. Την ίδια κατάληξη θα έχει και ο διάλογος για την Παιδεία, προκειμένου να περάσει η εκβιαστική πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης της ΝΔ.

Κύριο μέλημα των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ είναι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ να απευθυνθούν στα σωματεία, προκειμένου να ενεργοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο δρόμο της αλληλεγγύης προς τους μαθητές και τους φοιτητές. Επίσης ζητάνε να ληφθούν αγωνιστικές αποφάσεις απ' όλα τα σωματεία ενάντια στο στημένο διάλογο της κυβέρνησης, διεκδικώντας το πλαίσιο των αιτημάτων των ταξικών δυνάμεων και να εκφραστεί η αλληλεγγύη προς όλα τα αγωνιζόμενα τμήματα του εργατικού και αγροτικού κινήματος που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.