Εκδηλώσεις ΚΟ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου
Τρίτη 25 Γενάρη 2005

Σειρά συγκεντρώσεων για την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, αλλά και άλλων θεματικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Συνεδρίου, διοργανώνονται τις αμέσως επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Τετάρτη 26/1

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά από την Αχτίδα Εργατοϋπαλλήλων της ΚΟΠ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα, από την Εργατική και τη Συνοικιακή Αχτίδα της ΝΟ Αχαΐας του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα, από τη ΝΕ Ευβοίας του ΚΚΕ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Γ. Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου από την ΚΟΒ Ασπροπύργου. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Στρατή Κόρακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ Π. Κοκκινιάς (Αγ. Αναργύρων 38). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Κώστα Τζατζάνη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου από την τοπική ΚΟΒ. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Γιώργο Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), από τις ΚΟΒ Ζωγράφου του ΚΚΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 29/1

- Στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Δαμασκός» στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, η συνεστίαση της ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 30/1

- Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ελευσίνας. Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.