Εν συντομία
Κυριακή 13 Φλεβάρη 2005

Καλά και άγια είναι τα ταξίδια, νοερά και πραγματικά, όμορφη είναι η ποίηση, ένα μπουκέτο ανεμώνες μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση... Με το φαγητό, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Είναι, θέλουμε δε θέλουμε, αναγκαίο! Ας κάνουμε λοιπόν μια ομελέτα με μανιτάρια, για να ηρεμήσουμε, τουλάχιστον, το στομάχι μας. Θα χρειαστούμε οκτώ αυγά, έξι κουταλιές βούτυρο, τρεις κουταλιές γάλα, αλάτι, πιπέρι και ένα κουτί μανιτάρια. Στραγγίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε ψιλές - ψιλές φέτες. Σε ένα κατσαρολάκι θα βάλουμε λίγο βούτυρο και θα το αφήσουμε να κάψει και αμέσως μετά θα ρίξουμε τα μανιτάρια. Τα σοτάρουμε. Ετοιμάζουμε την ομελέτα και την ψήνουμε σε σιγανή φωτιά. Οταν ετοιμαστεί θα βάλουμε στη μέση τα μισά μανιτάρια, θα τη διπλώσουμε και θα τη γαρνίρουμε και φυσικά θα το φάμε...