Εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ
Πέμπτη 24 Φλεβάρη 2005

-- Η Αχτίδα 5ου - 6ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 62 χρόνια της ΕΠΟΝ, το Σάββατο 26/2, στις 6μ.μ., στη Φοιτητική Εστία (Πατησίων 281). Στην εκδήλωση θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει χορωδία, θεατρικό, απαγγελίες ποιημάτων, μαρτυρίες ΕΠΟΝιτών, έκθεση φωτογραφικού υλικού και βιβλίων.

-- Η ΠΕΑΕΑ Αγρινίου πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής για τα 62 χρόνια της ΕΠΟΝ, το Σάββατο 26.2.2005, και ώρα 8 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου.

-- Το Σάββατο 26/2, το παράρτημα Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Ιωαννίνων και Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ, συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, στις 11 το πρωί, στο Ρολόι.

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη θρυλική ΕΠΟΝ, διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Ηρακλείου και ΑΕΙ - ΤΕΙ, το Σάββατο 26 Φλεβάρη, ώρα 6.30 μμ, στο Πολύκεντρο Νεολαίας.

Στην ανακοίνωσή τους οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΝΕ τονίζουν ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι παλιοί ΕΠΟΝίτες και ΕΠΟΝίτισσες, αλλά και τα μέλη της ΚΝΕ, που διδάσκονται από τον αγώνα της ΕΠΟΝ θα τιμήσουν τη συγκεκριμένη μέρα.

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Καλλιθέας και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν την Κυριακή 27.2.2005 και ώρα 10.30 πμ, στο Δημαρχείο Καλλιθέας, εκδήλωση τιμής για τα 62 χρόνια της ΕΠΟΝ, με ομιλία, απαγγελία ποιημάτων και κοπή πίτας.