Στα γρήγορα
Κυριακή 3 Ιούλη 2005

Κόκκινη πιπεριά, σφολιάτα, ένα κουταλάκι μουστάρδα, μισό κρεμμύδι τριμμένο, τρεις κουταλιές φυτίνη, μισό κιλό γκούντα, ένα κουτί μανιτάρια, λίγο πιπέρι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με φυτίνη σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την πιπεριά, τη μουστάρδα, πιπέρι και τα αφήνουμε στη φωτιά για ένα-δυο λεπτά. Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίχνουμε το τυρί και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια μάζα. Απλώνουμε τη σφολιάτα, βάζουμε τα υλικά και τη γυρίζουμε σε ρολό. Αλείφουμε το ρολό με γάλα ή με χτυπημένο αυγό και το βάζουμε σε μέτριο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά της ώρας. Δεν είναι δύσκολο. Είναι;