Πέμπτη 11 Αυγούστου 2005

Παπαγεωργίου Βασίλης

43, 42, 41%; Με ποιο ποσοστό θα βγαίνει δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή; Μέγα θέμα, μέγα ερώτημα σε όλα τα κανάλια!

***

Ανοιξε το ζήτημα από κυβέρνηση- ΝΔ! Κι από κοντά σιγοντάρουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, παίζοντας το παιγνίδι του αποπροσανατολισμού...!

***

Μακάρι, τα λαϊκά προβλήματα να λύνονταν απλά με έναν άλλο τρόπο εκλογής του δημάρχου και του νομάρχη!!! Αμ δε...

***

Το μόνο που τους χρειάζεται όλων αυτών είναι, μαζικά οι τηλέπαθοι στις ερχόμενες τοπικές εκλογές να τους απαντήσουν: Τι 40, τι 41, τι 42%...

***

Αφού το ζητούμενο γι' αυτές τις εκλογές είναι ένα: Μαζική πολιτική καταδίκη των δυνάμεων που στηρίζουν την τελευταία 15ετία όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και παντού!

***

Κι αυτές οι δυνάμεις έχουν όνομα: Νου-Δου, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός! («Ψηφίσανε το Μάαστριχτ, πληρώνει ο λαός» που λέει και το γνωστό σύνθημα...

***

Σίφνος - Ιος: Σημειώσατε Χ... Στο ένα νησάκι ο Γιώργος, στο άλλο ο Κώστας! (Η «είδηση» σε όλα τα κανάλια)...

***

Εν τω μεταξύ ο ΓΑΠ δε σηκώνει κεφάλι από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή... Κάνει βουτιά, τρέχει στον υπολογιστή! Βγαίνει βόλτα στα μαγαζιά με τη σύζυγο, ξανατρέχει στον υπολογιστή!

***

Πολύ δουλεύει αυτό το παιδί...

***

Αλαβάνο: Πήγες μέχρι τον Κεφαλογιάννη για να ενημερωθείς για τα προβλήματα της ακτοπλοΐας...

***

Αλλωστε έχετε κοινό τόπο συνάντησης... Εχει και του κόμματός σας την υπογραφή η «ανταγωνιστικότητα», η «ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, εμπορευμάτων, ανθρώπων» και τόσα άλλα που έχουν οδηγήσει σε αυτό το χάλι την ακτοπλοΐα και τους εργαζόμενους σ' αυτήν!


Παπαγεωργίου Βασίλης

***

Ακου «ανταγωνιστικότητα με όρους»...