Κορυφώνεται σε μια σειρά πόλεις
Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2005

Στην τελική ευθεία της μάχης για την επιτυχία των κεντρικών εκδηλώσεων του 31ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», έχουν μπει οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Θεσσαλονίκη (οι εκδηλώσεις γίνονται στις 8, 9 και 10 Σεπτέμβρη στο γυμναστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου), Πάτρα, Λάρισα, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Χανιά, Γιάννενα, Αρτα και αλλού, όπου το Φεστιβάλ κορυφώνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, οι οργανώσεις του Λεκανοπεδίου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διαμορφώσουν τη μεγάλη πολύχρωμη πολιτεία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια, που τα φώτα της θα ανάψουν στις 15, 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη.

Ηδη όμως, έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις κορύφωσης του μεγάλου νεανικού θεσμού σε πολλές πόλεις και αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται διήμερα κεντρικά Φεστιβάλ στις παρακάτω πόλεις:

Σήμερα Σάββατο
Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή
Αύριο Κυριακή και Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη

Βόλος, πλατεία Ρήγα Φεραίου, με παράλληλο πρόγραμμα σε δυο σκηνές. Την Κυριακή θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κι ακόμα προβολές ταινιών, αφιερώματα στον Χ. Φλωράκη, στον Ν. Ξυλούρη με χορευτικό από το Σύλλογο Κρητών το «ΑΡΚΑΔΙ», στον Μ. Θεοδωράκη από τους Ν. Παρθένη και Ζ. Κουκουσέλη και συναυλίες. Τη Δευτέρα θα μιλήσει ο Γιώργος Κορίτσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ κι ακόμα συζήτηση για τις εξελίξεις στα Εργασιακά, τουρνουά, εκθέσεις, ερασιτεχνικά συγκροτήματα και συναυλία των Λάκη Παπαδόπουλου - Γιάννη Γιοκαρίνη.