Εν συντομία
Κυριακή 2 Οχτώβρη 2005

Κανονικά θα έπρεπε να ετοιμάσουμε ένα ινδικό φαγητό με τα ανάλογα καρυκεύματα. Ομως, το καταλαβαίνετε κι εσείς, πώς ειδικά σήμερα δεν έχουμε χρόνο. Ούτε το χώρο. Γι' αυτό ας κάνουμε στα γρήγορα μια ομελέτα με μανιτάρια και ας αφήσουμε για μια άλλη φορά το πιλάφι με το κάρι. Θα χρειαστούμε 8 αυγά, έξι κουταλιές βούτυρο, 3 κουταλιές νερό ή γάλα, ένα κουτί μανιτάρια, αλάτι πιπέρι.

Θα στραγγίσουμε τα μανιτάρια και θα τα ψιλοκόψουμε. θα βάλουμε στο κατσαρολάκι λίγο βούτυρο και μόλις κάψει θα ρίξουμε τα μανιτάρια μόνο για να σοταριστούν. Ετοιμάζουμε την ομελέτα και την ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά. Οταν ψηθεί θα βάλουμε το μισό μέσα στην ομελέτα, θα τη διπλώσουμε και θα τη σερβίρουμε σε μια πιατέλα. θα τη γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα μανιτάρια