ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τρίτη 29 Νοέμβρη 2005

Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και όλων των νεκρών κομμουνιστών προσφέρουμε 300 ευρώ για τα 87 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής».

Βαγγέλης - Ολγα Τιμογιαννάκη

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΕΤΣΗ, στελέχους της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γιώργης Τσουράς

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, οπαδοί του ΚΚΕ από τη Νέα Αλικαρνασσό, προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ, ως πρώτη δόση.

** * *

Οικοδόμοι από τη Νέα Αλικαρνασσό προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλικαρνασσού.

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας μας ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα.

Νίτσα και Χρήστος Μαρκάτος

* * *

Φωτ.

Στις 12 Νοέμβρη 2005 έπαψε να χτυπά η καρδιά της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς ΚΛΑΙΡΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ, το γένος Μουρατίδη, μέλους του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1924 στο χωριό Μεταμόρφωση Κιλκίς από γονείς πρόσφυγες. Ο πατέρας της δάσκαλος, ήταν από τους παλιούς κομμουνιστές, που «γνώρισε» τις φυλακές και τα στρατόπεδα εξορίας. Γι' αυτό και η Κλαίρη πήρε το δρόμο του αγώνα. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή, και στον Εμφύλιο μαχήτρια του ΔΣΕ, τραυματίστηκε σε μάχη στο Γράμμο και για δεύτερη φορά στη μάχη της Αριδαίας, και έμεινε ανάπηρη.

Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
Θα τη θυμούμαστε πάντα.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αριδαίας, 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν τακτική αναγνώστρια, 20 ευρώ στο περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης και 20 ευρώ στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ.

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων, μελών και στελεχών της ΟΚΝΕ, του ΕΑΜ Νέων, της ΕΠΟΝ, τα οποία τα τελευταία χρόνια διετέλεσαν μέλη της Διοίκησης της «Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ» (ΠΕΑΦΕ) ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΜΗ, ΕΛΕΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥ, ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΪΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΝΤΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΜΕΝΔΡΑΚΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΖΟΡΜΠΑΛΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΙΜΟΓΕΡΑΚΟΥ, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ», 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των ηρώων μαχητών του ΔΣΕ Πελοποννήσου, οι οποίοι «έπεσαν» πολεμώντας για τα ιδανικά του σοσιαλισμού-κομμουνισμού, ο συναγωνιστής και συμπολεμιστής τους, Αξιωματικός του ΔΣΕ, Παναγιώτης Νικολόπουλος, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης - Ιερόθεου.

* * *

Φωτ,

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσά μας ΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΙΑ.

Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης, για την οικονομική εξόρμηση.

Β.Π.Κ.

* * *

Στη μνήμη του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΣΙΚΝΙΑ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ, ο Βασίλης Τσούνης προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιλοχίας, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στις 5 Νοέμβρη 2005 «χάσαμε» την αγαπημένη ανιψιά μας ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στη ΝΕ Ρεθύμνου για την οικονομική εξόρμηση.

Αντώνης και Ειρήνη Περράκη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου νονού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, γιατρού, λαογράφου, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Επισιτισμού.

Νίκη Μητροπία
Χαρ. Πολυμενάκος

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η οικογένεια Νίκου Χριστοδούλου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Αλικαρνασσού, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη της μητέρας μας ΣΑΒΒΑΤΟΥΛΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, η οποία πέθανε στα 75 χρόνια της, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Τριάδας» Νίκαιας.

Η κόρη της Αρετή και ο γαμπρός της Σάββας Ιωσηφίδης

* * *

Η Κυριακή Σαμά προσφέρει 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου, στη μνήμη των αδελφών της ΠΕΡΙΚΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑ.