Αποφασιστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία
Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2005

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης, μέλη των Κομματικών Οργανώσεων της ΚΟΑ έφτασαν στα γραφεία της οργάνωσης για το χτεσινό κλείσιμο, με τη βεβαιότητα ότι τα πλάνα θα καλυφτούν και θα ξεπεραστούν.

Χαραγμένη στα πρόσωπά τους ήταν η αισιοδοξία, που πηγάζει τόσο από τη θετική πείρα όσο και από τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα που έφεραν τα μέτρα που πήραν τις τελευταίες δέκα μέρες οι οργανώσεις για να ξεπεράσουν αδυναμίες και καθυστερήσεις.

Καταθέτοντας τους «καρπούς» της εξόρμησης της τελευταίας εβδομάδας, οι κομμουνιστές δήλωναν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δίνουν αυτή τη μάχη με όρους ακόμα πιο μαζικούς, απευθυνόμενοι σε όσους χώρους δουλιάς και σε όσους εργαζόμενους δεν έχουν ακόμα πάει.

Ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο κλείσιμο και μαζί με αυτό και την άμιλλα που έχουν βάλει μεταξύ τους οι Κομματικές Οργανώσεις, ο νους στρεφόταν στο σχέδιο της επόμενης μέρας, στο συνδυασμό της δουλιάς για την επιτυχία της αυριανής απεργίας με την οικονομική ισχυροποίηση του ΚΚΕ.