ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Σημαντική επιτυχία στην Οικονομική Εξόρμηση

Υπερκάλυψε και το αυξημένο οικονομικό πλάνο κατά 103,5%

Πέμπτη 19 Γενάρη 2006

Με τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης που είχε προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ και το επιτυχές αποτέλεσμα που είχαν και οι κομμουνιστές της Αθήνας, το Γραφείο της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Γραφείο της Επιτροπής Πόλης της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ ευχαριστεί τους χιλιάδες οπαδούς και φίλους του Κόμματος, άλλους εργαζόμενους που εκτιμούν τις θέσεις και τη δράση του, για τη συμβολή τους στην επιτυχία της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2005.

Χαιρετίζει τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ στις οργανώσεις της ΚΟΑ, που έδωσαν με επιτυχία αυτή τη μάχη, εντάσσοντας τη στη γενικότερη πολιτική μαζική πάλη για την προώθηση των στόχων του ΚΚΕ.

Η επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης, σε εποχή που βάλλεται σκληρά το λαϊκό εισόδημα από την αντιλαϊκή πολιτική, είναι ακόμη μια απόδειξη ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να ισχυροποιηθούν και επεκταθούν οι πολιτικοί - αγωνιστικοί δεσμοί των κομματικών οργανώσεων της ΚΟΑ, με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Η ΚΟΑ υπερκάλυψε το πλάνο που της είχε ανατεθεί από την ΚΕ με ποσοστό 129,39%. Η ΕΠ είχε επίσης καθορίσει για την Κομματική Οργάνωση Αθήνας αυξημένο πλάνο κατά 25% σε σχέση με αυτό της ΚΕ. Αυτό το πλάνο καλύφτηκε επίσης κατά 103,5%».

Οι Αχτιδικές Οργανώσεις κάλυψαν τα πλάνα τους, σε σχέση με το αυξημένο πλάνο της ΚΟΑ, όπως αναφέρονται στο σχετικό πίνακα.