ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ξανά στη δράση
Σάββατο 28 Γενάρη 2006

Eurokinissi

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Εμερσον με τη φανέλα της ΑΕΚ
Μετά τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο τουρνουά της Σαουδικής Αραβίας, επιστροφή στα καθ' ημάς, με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής κατηγορίας. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τις αναμετρήσεις του Ακράτητου με το Αιγάλεω και της Καλλιθέας με τη Λάρισα. Την Κυριακή ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», όπου ο νεοαποκτηθείς Εμερσον αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ενωσης. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όπου θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει το ματς του Λεβαδειακού με την Καλαμαριά. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ: 17.45 Ακράτητος - Αιγάλεω (ΑΛΦΑ), 19.00 Καλλιθέα - Λάρισα (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

ΑΥΡΙΟ: 14.45 Skoda Ξάνθη - ΟΦΗ, 16.45 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (ΑΛΦΑ), 19.00 Ηρακλής - ΑΕΚ (ΑΛΦΑ), 19.30 Παναθηναϊκός - Ιωνικός (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ)

ΔΕΥΤΕΡΑ: 21.00 Πανιώνιος - Ολυμπιακός (ΑΛΦΑ).

ΣΗΜΕΡΑ: 15.00 Προοδευτική - Αρης Θεσσαλονίκης (ΕΤ-3).

ΑΥΡΙΟ: 14.45 Καλαμάτα - Νίκη Βόλου, Χαϊδάρι - Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα - ΑΣΚ Ολυμπιακός, Εργοτέλης - Ηλυσιακός.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 16.00 Παναχαϊκή 2005 - Πανσερραϊκός (ΕΤ-3).

1ος όμιλος

ΣΗΜΕΡΑ: 14.45 Μεσσηνιακός - Εθνικός.

ΑΥΡΙΟ: 14.45 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης, Θύελλα Πάτρας - Διαγόρας, Αχαϊκή - Αιολικός, Απόλλων Σμύρνης - Ιωνία Χανίων, Ρόδος - Βύζας, Αχαρναϊκός - Ατσαλένιος.

2ος όμιλος

14.45 Πιερικός - Αναγέννηση Αρτας, Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα, Θερμαϊκός - Τρίκαλα, Κοζάνη - Πανθρακικός, Πτολεμαΐδα -Αγροτικός Αστέρας, Γιάννενα - Δόξα Δράμας.