ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΜΕ
Αγώνας ενάντια σε κάθε εξάρτηση

Εκδηλώσεις στις 27/3 και τις 2/4

Παρασκευή 3 Μάρτη 2006

Την αγωνιστική στάση ζωής προτείνει στην εργαζόμενη νεολαία η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ (απ' τον 1ο Εργατικό Αγώνα Δρόμου που οργάνωσε την Πρωτομαγιά του 2005)
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με στόχο την ανάδειξη της συλλογικής πάλης, της αγωνιστικής στάσης ζωής, ως απάντηση στην τοξικοεξάρτηση, αλλά και κάθε άλλη μορφή εξάρτησης στην οποία η κυρίαρχη τάξη επιδιώκει να εγκλωβίσει τη νεολαία, οργανώνει η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα:

«Εμείς τη ζωή την κοιτούμε απ' την πλευρά του συλλογικού αγώνα και της ταξικής διεκδίκησης. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στις ανάγκες και στα όνειρά μας. Δε συνηθίσαμε ποτέ στην εικόνα και στην ιδέα ότι είναι "φυσιολογικό" στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων να βαριανασαίνουν και να αργοπεθαίνουν νέοι άνθρωποι που η σαπίλα του κοινωνικού συστήματος τους μετέτρεψε σε σκιές», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία Νέων, καλώντας την εργαζόμενη νεολαία σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις, αλλά και διάλογο πάνω στις θέσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος για την ουσιοεξάρτηση και τη διεκδίκηση ενός Ενιαίου Δημόσιου Δωρεάν Συστήματος Υγείας για το λαό.

Οι εκδηλώσεις της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ αποτελούν και μια ακόμα μορφή καταδίκης του νέου Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο ιδιωτικοποιείται η απεξάρτηση. «Εμπόριο η Υγεία και η Πρόνοια, εμπόριο και η ανάγκη να ξεκόψουν οι τοξικομανείς και οι αλκοολικοί από τις ουσίες», καταγγέλλει η Γραμματεία.