Επί τόπου
Κυριακή 14 Μάη 2006

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά; Εμείς πάντως όχι. Με το που θα τα δούμε, ορμάμε. Τα καταβροχθίζουμε επί τόπου... Να ετοιμάσουμε κι εμείς μια ωραία μακαρονάδα και όποιος πιστός θέλει, ας προσέλθει.

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι(ψιλοκομμένο) και τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά για να μη σβολιάσει. Μετά θα ρίξουμε τις ντομάτες (ένα κιλό ώριμες ντομάτες ή μιάμιση κουταλιά πάστα διαλυμένη σε δυο φλιτζάνια νερό), αλάτι, πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Το αφήνουμε να βράσει περίπου μια ώρα, να πιει το ζουμί του και να μείνει με ελάχιστη σάλτσα. Βράζουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε σε πιατέλα πασπαλισμένα με τυρί και μετά ρίχνουμε τον κιμά. Και πάλι ρίχνουμε τυρί. Επειτα... τα γευόμαστε επί τόπου.