«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Προκαλεί η κυβέρνηση για τα Προσφυγικά

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα το απόγευμα στις 6, στο ΥΠΕΧΩΔΕ

Τετάρτη 5 Ιούλη 2006

Eurokinissi

Την «απαράδεκτη και προκλητική» δήλωση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιά, για την κατεδάφιση του κύριου κορμού των Προσφυγικών πολυκατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Συμπαράταξη για την Αθήνα».

Η «Συμπαράταξη» καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του 7ου Διαμερίσματος (Πανόρμου 59) και στη συνέχεια στο ΥΠΕΧΩΔΕ (Αμαλιάδος 17) στις 7.30 το απόγευμα. «Η κυβέρνηση της ΝΔ - τονίζεται - "άξιος συνεχιστής" της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, έχει βάλει στο στόχαστρό της και τις Προσφυγικές πολυκατοικίες της Λεωφ. Αλεξάνδρας».

«Στόχος τους», σημειώνεται, «είναι να "χαρίσουν" ένα ακόμα χώρο στα μεγάλα συμφέροντα και βέβαια ο χώρος αυτός δεν είναι μόνο τα Προσφυγικά, αλλά το σύνολο της περιοχής που περιλαμβάνει τα Προσφυγικά, το γήπεδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, τα Κουντουριώτικα». Και τονίζει: «Πρέπει να τους σταματήσουμε. Η "Συμπαράταξη" και η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία", καλούμε όλους τους εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής των Αμπελοκήπων και συνολικότερα της Αθήνας, όλους τους μαζικούς και επιστημονικούς φορείς, να βάλουμε αποτελεσματικά και δυναμικά εμπόδια στην πολιτική και τα σχέδια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με τις μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας, αλλά και με την ψήφο μας στις ερχόμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές».