Μελωδικές αίθριες νύχτες
Τρίτη 25 Ιούλη 2006

Motion Team

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Δώδεκα συναυλίες (31/8 - 22/9) θα παρουσιαστούν στη σειρά εκδηλώσεων «Αίθριες Νύχτες στο Αίθριο των Μουσών», στο Μέγαρο Μουσικής. Συγκεκριμένα:

31/8, 1/9: «Γκρεμό δεν έχουν τα πουλιά» με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, ο οποίος θα μοιραστεί τις «εικόνες» των παραμυθιών του με λυρισμό, ποίηση και μελωδία.

4,5/9: « Το δικό μας ρoκ στο δρόμο...». Δύο βραδιές με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα «Κίτρινα Ποδήλατα» και τον Αντώνη Μιτζέλο, με πυξίδα το καλό τραγούδι, ρυθμούς απογειωτικούς και τραγούδια σπάνιας ευαισθησίας.

7,8/9: «Τα μπλουζ του κόσμου»: οι Παντελής Θαλασσινός, Αναστασία Μουτσάτσου και «MAGENTA» θα παρουσιάσουν το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά και θα διασκευάσουν γνωστά τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού και της Αναστασίας Μουτσάτσου, δημιουργώντας ασυνήθιστη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις.

11,12/9: «Χορικά 2006: Αιωνία θητεία στο κάλλος». Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η «Σπείρα - Σπείρα», με μια μουσική παράσταση -πρόταση, που βασίζεται αποκλειστικά στον ποιητικό λόγο του αρχαίου δράματος (τραγωδίας και κωμωδίας), με σύγχρονες συνθέσεις εννέα νεότερων και καθιερωμένων συνθετών, και δυνατές ερμηνείες νέων ηθοποιών και τραγουδιστών που αναδεικνύουν με έναν καινούριο, σημερινό τρόπο, τη διαχρονικότητα των αρχαίων κειμένων.

13,14/9: « Ποτέ... όπως πριν»: Ο Μανώλης Φάμελλος εμφανίζεται μαζί με αγαπημένους συναδέλφους του σε δύο διαφορετικού περιεχομένου συναυλίες.

21,22/9: «Που Δύσην ως Ανατολήν». Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μιλτιάδης Παπαστάμου θα παρουσιάσουν παλιά τραγούδια της Κύπρου. Τα εισιτήρια όλων των συναυλιών, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Αννας Νταλάρη, θα πωλούνται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής και τιμώνται όλα προς 20 ευρώ. Εναρξη συναυλιών: 9μ.μ.