ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
«Καρδιά και πάθος»...

Ζήτησε ο Ρεχάγκελ από τους παίκτες ενόψει του αγώνα στη Μολδαβία

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2006

Eurokinissi

Αισιόδοξος για νίκη ο Ρεχάγκελ
Καρδιά και πάθος είναι τα στοιχεία που - κατά τον Οτο Ρεχάγκελ - θα οδηγήσουν την Εθνική σε νίκη, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της, στα προκριματικά του EURO 2008. Χτες ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στη Μολδαβία.

Επισήμανε ότι το πάθημα της, προ διετίας, αναμέτρησης στην Αλβανία πρέπει ν' αποτελέσει οδηγό και πως οι διεθνείς πρέπει ν' αποφύγουν τα λάθη. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα δύσκολο άθλημα. Συμβαίνει τα προσωπικά λάθη να κρίνουν ένα αγώνα, όπως έγινε και στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό, με τον Γκαλίνοβιτς» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με τη Μολδαβία θα είναι δύσκολο λόγω έδρας, παρά το γεγονός πως η αντίπαλός μας δεν είναι μία από τις τοπ ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Είναι μία δύσκολη ομάδα».

Για την επιθετική δυστοκία είπε: «Το πιο βασικό είναι να προσέχουμε στην άμυνα, όπως είδατε και στον αγώνα με την Αγγλία, στον οποίο είχαμε δεχτεί τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στο μέλλον πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε στην επίθεση. Πάντα ψάχνουμε για λύσεις. Και στην Πορτογαλία είχαμε επιθετική δυστοκία, αλλά είχαμε την επιτυχία που είχαμε. Πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό». Εξήρε τη διάθεση των παιχτών του και δήλωσε αισιόδοξος ότι θα πάρουν τη νίκη. Αναφορικά με τις φήμες (;) που θέλουν τον Ζαγοράκη να πήρε την απόφαση αποχώρησης από την Εθνική, ο Ρεχάγκελ δήλωσε άγνοια.