ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στη μάχη του ΟΥΕΦΑ
Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2006

Eurokinissi

Πλήγμα για τον ΠΑΟ η απουσία του Ιβανσιτς
Στη μάχη του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ μπαίνουν σήμερα τέσσερις ελληνικές ομάδες. Οι τρεις παίζουν εντός έδρας (ΠΑΟ, Ξάνθη, Ατρόμητος), ενώ στην Πολωνία ξεκινά τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΠΑΟ - ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ (21.30, ΝΕΤ)

Ο Αντρέας Ιβανσιτς είναι το μόνο... σίγουρο θύμα της γαστρεντερίτιδας, καθώς δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πάτρα, για τον σημερινό αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Μέταλουργκ Ζαπορόζια. Ταξίδεψαν με την ομάδα, αλλά δύσκολα θα παίξουν οι Αντονσον και Μπίσκαν, καθώς δεν αισθάνονται ακόμα καλά. Οπως είναι φυσικό, ο Χανς Μπάκε θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τον Ρομέρο, όπως όλα δείχνουν, να επιστρέφει στην ενδεκάδα παίρνοντας τη θέση του Ιβανσιτς. Επίσης αν ο Σουηδός αφήσει στον πάγκο τους ταλαιπωρημένους από τη γαστρεντερίτιδα, Μπίσκαν, Αντονσον, οι Τζιόλης, Γκούμας είναι τα φαβορί για να πάρουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΣΕΒΙΛΗ (22.00)

Ματς - πρόκληση χαρακτήρισε ο τεχνικός του περιστερίου, Γιώργος Παράσχος, το ματς με την κάτοχο του τροπαίου Σεβίλη, σήμερα στη Ριζούπολη: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους παίκτες μου που θα βρούμε στο δρόμο μας μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι η συλλογή εμπειριών είναι αυτή που θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια και του ελληνικού πρωταθλήματος».

ΞΑΝΘΗ - ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (19.00, ΑΛΦΑ)

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι αισιόδοξος για τη σημερινή έκβαση του αγώνα με τους Ρουμάνους. Ο τεχνικός της Σκόντα δήλωσε: «Πρέπει να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα άκρα. Εκεί είναι το αδύνατο σημείο τους». Στον αγωνιστικό τομέα ο Μαντζουράκης θα έχει στη διάθεσή του τους Τοροσίδη και Μαχράτζε, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσοχή στα λάθη ήταν το σύνθημα του Σάββα Κωφίδη για το σημερινό ματς στην Κρακοβία... «Πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο, αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι πώς θα παίξουμε εμείς, δεν πρέπει να είμαστε παθητικοί», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Γηραιού.