Β' ΕΘΝΙΚΗ
Ματς... φωτιά

Και οι τέσσερις της κορυφής έχουν σήμερα δύσκολο έργο

Κυριακή 1 Οχτώβρη 2006

Sportidea

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Πανθρακικό, ο Θρασύβουλος εκτός με τον Εθνικό
Δύσκολες αποστολές έχουν σήμερα οι τέσσερις πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής. στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Αναλυτικότερα: Ο ΠΑΣ Γιάννενα δοκιμάζεται στην Καισαριανή από τον Εθνικό Αστέρα. Ο προπονητής των Ηπειρωτών, Νίκος Αναστόπουλος, είπε: «Παίζουμε σε μια γερή έδρα, όμως κάθε ματς για μας είναι ξεχωριστό και βάζουμε ως στόχο μόνο τη νίκη. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου που μας ακολουθεί παντού θα πάρουμε τη νίκη».

Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Πανσερραϊκός με τον Ηλυσιακό. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Βασίλης Αντωνιάδης, δήλωσε: «Το ξεκίνημα του αντιπάλου μας είναι εξαιρετικό και ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Εμείς έχουμε τη δύναμη και την πειθαρχία να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Λεβαδειακός θα παίξει στο γήπεδό του με τον δυνατό Πανθρακικό. Ο κόουτς των Βοιωτών, Γιώργος Κωστίκος, υποστηρίζει: «Είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση, αφού το συγκρότημα της Κομοτηνής είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Η ομάδα που κλείνει το καρέ της κορυφής Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει στο «Ελ Πάσο» τη Βέροια. Ο προπονητής των κυανόλευκων, Αντώνης Μανίκας, είπε: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης, ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή. Είναι σημαντικό από την αρχή του πρωταθλήματος να είμαστε σε τροχιά τίτλου».

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες: Αστέρας Τρίπολης - Προοδευτική, Χαϊδάρι - Καλαμάτα, Μεσσηνιακός - Νίκη Βόλου, Εθνικός - Θρασύβουλος, Αγρ. Αστέρας - Καστοριά.