«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΝΙΚΑΙΑΣ
Υπόσχεση αγώνα!
Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006

Ο Στέλιος Μπενετάτος
Ο λαός της Νίκαιας όχι μόνο θα υπερασπιστεί τους αγώνες και τις κατακτήσεις του στις 15 του Οκτώβρη, επαναβεβαιώνοντας την υποστήριξή του στη «Δημοκρατική Ενότητα» (ΔΕ)και τον επικεφαλής της, νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο, Στέλιο Μπενετάτο, αλλά θα μετατρέψει αυτή την επιλογή του και σε παράδειγμα για τους εργαζόμενους των γειτονικών δήμων της Β΄ Πειραιά!

Αυτό το ηχηρότατο μήνυμα στάλθηκε την Παρασκευή το βράδυ από την πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη στη Νεάπολη, όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση της ΔΕ και συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Ο Στ. Μπενετάτος διαβεβαίωσε τους συγκεντρωμένους ότι «η φωνή μας θα ακουστεί σε όλη τη χώρα», φανερά χαρούμενος και συγκινημένος από τη μαζικότητα της συγκέντρωσης. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα άκρως πολωμένο πολιτικό κλίμα σε γενικό και τοπικό επίπεδο. Ο Στ. Μπενετάτος υπογράμμισε ότι στο κλίμα της «σκανδαλολογίας» σβήνει το μεγαλύτερο και διαρκές σκάνδαλο «των άνομων κερδών της πλουτοκρατίας».

Καταχειροκροτούμενος και εν μέσω συνθημάτων δήλωσε ότι «δεν υπάρχει συγχωροχάρτι για τον κάθε παραμυθά, τυχοδιώκτη και λαοπλάνο που πέρασε από τις γραμμές μας και τις πούλησε», ενώ πιο συγκεκριμένα για τον Στ. Λογοθέτη σημείωσε: «Το έργο που παρουσιάζει (σ.σ. τις τετραετίες πριν το '90) είναι έργο της "Δημοκρατικής Ενότητας" και του λαού της Κοκκινιάς. Για το "έργο" του στον Πειραιά να μιλήσει. Για τους εισαγγελείς στα σχολειά και τα ΜΑΤ στους εργάτες. Για το ότι επί 8 χρόνια ήταν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και τώρα θυμήθηκε ότι είναι "ανεξάρτητος"!».

Η συγκέντρωση έκλεισε με τις γνώριμες μελωδίες του Μίλτου Πασχαλίδη και του Κοκκινιώτη μουσικού Θοδωρή Παυλάκου.