ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αντιδράστε στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο περιόδευσε, χτες, ο υποψήφιος νομάρχης με τη ΝΑΣ

Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006

Ο Ηλίας Νικολόπουλος
Να αντιδράσουν στην επερχόμενη ιδιωτικοποίηση στην Παιδεία και στη μείωση των κοινωνικών δικαιωμάτων και να στηρίξουν τη ΝΑΣ κάλεσε τους φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου, όπου περιόδευσε χτες, ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης του συνδυασμού.

Σημείωσε πως οι νέοι και όλος ο λαός «πρέπει να να απεγκλωβιστεί από τους συνδυασμούς που στηρίζουν τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον απλούστατο λόγο ότι υποβαθμίζουν την Αυτοδιοίκηση και δεν ασχολούνται με κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, όπως αυτό με την επερχόμενη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού, με την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων ατομικών και κοινωνικών που συρρικνώνονται μέρα με τη μέρα». Η ενίσχυση της ΝΑΣ θα δώσει «τη δυνατότητα παρέμβασης υπέρ των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών», υπογράμμισε.

Ο Η. Νικολόπουλος συνομίλησε επίσης με διοικητικό προσωπικό του πανεπιστημίου αλλά και με ορισμένους καθηγητές. Μαζί του ήταν και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ Βασίλης Μεταξάς, ο οποίος τόνισε ότι τα ζητήματα της Παιδείας «είναι κριτήρια ψήφου για τους φοιτητές και για τους νέους γιατί οι κινητοποιήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα πρέπει να έχουν συνέχεια. Είναι ευκαιρία να αποδυναμωθούν τα κόμματα που στηρίζουν αυτή την πολιτική που πετάει τους νέους έξω από τη μόρφωση».