ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ
Καταδικάστε με την ψήφο σας τον δικομματισμό

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μίλησαν την Τρίτη το βράδυ ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μενιδίου και ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής

Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006

Ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μενιδίου
Αποφασιστικό και αισιόδοξο μήνυμα ότι την ερχόμενη Κυριακή ο λαός του Μενιδίου και της Ανατολικής Αττικής θα στείλει το δικό του ισχυρό μήνυμα καταδίκης στο δικομματισμό στηρίζοντας τους αγωνιστικούς συνδυασμούς, δόθηκε την Τρίτη το βράδυ στη συγκέντρωση της «Πανδημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μενιδίου» και της ΝΑΣ Ανατολικής Αττικής.

«Ολοι μαζί θα συνεχίσουμε αποφασιστικά τον αγώνα μέχρι την Κυριακή για να φέρουμε την ανατροπή στο διπολισμό», επισήμανε ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής ανοίγοντας τη συγκέντρωση. «Γιατί οι εργαζόμενοι, συμπλήρωσε, αντιλαμβάνονται ποιοι κλέβουν τον κόπο τους και μετά τσακώνονται για το ποιος κλέβει τα περισσότερα. Και αυτή η ληστεία δεν πρέπει να συνεχιστεί. Θα πρέπει να αντιδράσουν. Δε γίνεται να συνεχίσουν να αποδέχονται να είναι ο στόχος της πολιτικής που εφαρμόζει ο δικομματισμός».

Παίρνοντας το λόγο ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μενιδίου, κάλεσε σε στήριξη της ΠΑΣΥΜ τόσο στις εκλογές, όσο και στους αυριανούς αγώνες του λαού της περιοχής. «Η ΠΑΣΥΜ, σημείωσε, σταθερά και αγωνιστικά στάθηκε δίπλα στο λαό όλα αυτά τα χρόνια και αντιμετώπισε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόστηκε από τις μέχρι σήμερα δημοτικές αρχές». Αναφερόμενος ειδικότερα στους εκπροσώπους των υπολοίπων συνδυασμών επισήμανε ότι: «Πασχίζουν να κρύψουν την κομματική αλλά και την πολιτική τους εξάρτηση αλλά υιοθέτησαν στο παρελθόν και θα υλοποιήσουν στο μέλλον συγκεκριμένες αντιλαϊκές πολιτικές. Να γιατί λέμε καμιά ανοχή, καμία υποχώρηση. Να τους βγάλουμε τις μάσκες. Να καταδικάσουμε σήμερα με την ψήφο μας αλλά και την ενεργό συμμετοχή μας στους αυριανούς αγώνες, αυτούς που δε μας αφήνουν να απολαμβάνουμε τον πλούτο που εμείς παράγουμε, την πόλη που εμείς φτιάχνουμε για μας και τα παιδιά μας».

Αγωνιστικές συγκεντρώσεις και στην υπόλοιπη Αττική

Ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής
Κεντρικές συγκεντρώσεις έκαναν αγωνιστικοί συνδυασμοί προχτές Τετάρτη και σε πολλούς ακόμα δήμους της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, συγκεκριμένα:

Στην Παλλήνη, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης» έγινε στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βλασσόπουλο ενώ χαιρέτισε και ο Γ. Πάντζας. Στη Νέα Μάκρη η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» έκανε την κεντρική συγκέντρωση στην Ανω Πλατεία με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Πέτρο Κατσή. Στο Γέρακα, στην κεντρική πλατεία ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Κρέτσης, μίλησε στη συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης». Στο Λαύριο η συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» έγινε στην πλατεία Μεταλλωρύχων με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Αργυριάδη ενώ χαιρέτισε και ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής. Στο Κορωπί η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» έκανε τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Φώτη Τουρλεντέ. Στο Κρυονέρι, ο υποψήφιος πρόεδρος Αποστόλης Χάλαρης μίλησε στην κεντρική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» στην κεντρική πλατεία.

Στον Ασπρόπυργο η κεντρική συγκέντρωση της «Προοδευτικής Συνεργασίας» έγινε στην πλατεία δημαρχείου με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γρηγόρη Πανταζή. Στο Ζεφύρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τσιουμπρής μίλησε στην κεντρική συγκέντρωση του «Δημοκρατικού Συνδυασμού» στην πλατεία δημαρχείου. Στη Νέα Πέραμο η συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» έγινε στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Παπαδόπουλο.