ΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΔΑΣ ΒΟΛΟΥ
«Βγείτε απ' τα λασπόνερα του δικομματισμού»
Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006

Ο Απόστολος Νάνος
Να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΑΣ) Μαγνησίας και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης» (ΔΑΣ) Βόλου ήταν το κάλεσμα που απηύθυνε στο λαό της περιοχής η χτεσινή κεντρική συγκέντρωση των αγωνιστικών συνδυασμών που έγινε στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

«Μόνο η ισχυροποίηση της ΝΑΣ και των άλλων συνδυασμών στους Δήμους της Μαγνησίας που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλοι ανένταχτοι πολίτες θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δικομματισμό στο νομό», τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος νομάρχης με τη ΝΑΣ, Αποστόλης Νάνος. Αναφερόμενος στις καταστροφές από τις πλημμύρες τόνισε ότι η αιτία τους βρίσκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας ότι τεράστιες ευθύνες φέρουν και οι εκφραστές τους στη Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Καταδικάζοντας με την ψήφο τους τους υποψηφίους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ μπορούν να επιφέρουν σοβαρό πλήγμα στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων του δικομματισμού ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της ΝΑΣ, της ΔΑΣ Βόλου και Ν. Ιωνίας και των άλλων δήμων. Ετσι, πρόσθεσε, θα συμβάλουμε στη συγκρότηση ενός ισχυρού ριζοσπαστικού πόλου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα μάχεται καθημερινά για τα λαϊκά προβλήματα και θα συμβάλλει σημαντικά στους λαϊκούς αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και την εφαρμογή μιας άλλης, σε όφελος του λαού και του τόπου».

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου με τη ΔΑΣ, Αντώνης Παππάς, επισήμανε ότι η μάχη των τοπικών εκλογών έχει έντονο πολιτικό χαρακτήρα, κάτι που αγωνιωδώς προσπαθούν να υποβαθμίσουν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτοδιοικητικοί. «Οι υποψήφιοι του δικομματισμού, είπε, ντρέπονται να ομολογήσουν ότι ανήκουν στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ ή στο ΣΥΝ. Ντρέπονται να ομολογήσουν ότι ακολουθούν κόμματα που είναι άμεσα υπεύθυνα για τα προβλήματα των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων». Και υπογράμμισε:

Ο Αντώνης Παππάς
«Εμείς είμαστε περήφανοι. Με καμάρι δηλώνουμε ότι ο συνδυασμός μας, η ΔΑΣ, στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών. Είναι ο συνδυασμός που με τις δυνάμεις που τον στηρίζουν, αγωνίστηκε, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για τον εργάτη, τον αυτοαπασχολούμενο και μικροεπαγγελματία, το φτωχό αγρότη, το μικροσυνταξιούχο, τον άνεργο, το φοιτητή, για κάθε νέο και νέα που αγωνιά για το μέλλον του».