ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ
Κριτήριο ψήφου τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας
Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006

Ο Δημήτρης Μουρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου
«Κριτήριο ψήφου για μας είναι η ποιότητα ζωής των εργαζομένων, γεγονός που μας υποχρεώνει να αντισταθούμε στην κυρίαρχη πολιτική για την Υγεία, την Παιδεία, την ανεργία, τις εργασιακές σχέσεις, την ακρίβεια, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό».

Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Μουρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου με την ΔΑΣ, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης στην πλατεία Λαού, κατά την οποία κάλεσε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, νεολαίους του Κερατσινίου, που είναι αγανακτισμένοι με την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η ΝΔ ακολουθώντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, να στηρίξουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια στο δήμο και στη νομαρχία.

Κριτήριο ψήφου, πρόσθεσε, πρέπει να είναι το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα και εάν η ψήφος θα χρησιμοποιηθεί ως επιβεβαίωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Αναφερόμενος στους άλλους υποψηφίους τόνισε πως όλοι, και αυτοί που δηλώνουν ανεξάρτητοι, στην πράξη υλοποιούν την πολιτική του ευρωμονόδρομου. Ο Χρ. Σαλαλές για χρόνια ολόκληρα υπηρέτησε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και η παράταξή του, όπως και η παράταξη του Τζαννή, που τώρα λέει ότι θα έρθει σε ρήξη, ψήφιζαν τις αντιλαϊκές προτάσεις του Σαράφογλου, ενώ πίσω από την υποψηφιότητα του Φ. Μελά και τις ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις του, κρύβονται οι αντιλαϊκές προτάσεις της ΝΔ.

«Ας τραγουδήσουμε αγωνιστικά το δίκιο της τάξης μας στην κάλπη», τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η Ελένη Παπαδοπούλου, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ και πρόσθεσε: «Τα μηνύματα που θα σταλούν σε αυτές τις εκλογές μπορούν να είναι θετικά για το μέλλον μας, αρκεί, όταν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη, να έχουμε σε πρώτο πλάνο την ίδια μας τη ζωή και να σημαδέψουμε τους ενόχους για τα δεινά της εργατικής τάξης. Τότε τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια θα αποτελέσουν αυτονόητη επιλογή γιατί οι εργαζόμενοι έχουν συμφέρον να συνεχιστούν οι αγώνες». Στην εκδήλωση χαιρέτισε και ο Κώστας Ιωακειμίδης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.