Το χαβά τους οι «βιολιτζήδες»!...
Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2006

Γρηγοριάδης Κώστας

Οχι που θα άλλαζαν χαβά οι «βιολιτζήδες»! Για κάποιους ρεπόρτερ και σχολιογράφους «αντιπολιτευόμενων» εφημερίδων ο λόγος, οι οποίοι επέμεναν και χτες να γράφουν για «ανίερη συμμαχία ΚΚΕ - ΝΔ στην Καρδίτσα», παρά και τις προχτεσινές αποκαλυπτικές εξελίξεις.

Λέτε να μην είδαν την κοινή δήλωση του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και του δήθεν «αντάρτη» της ΝΔ για τη συνένωση των δυνάμεών τους κατά του κομμουνιστή δημάρχου; Λέτε να μην άκουσαν τίποτα για την ανακοίνωση της ΝΑΣ Καρδίτσας, η οποία, ρητά και καθαρά, αναφέρει ότι στο β΄ γύρο των νομαρχιακών εκλογών δε θα στηρίξει ούτε τον υποψήφιο της ΝΔ, ούτε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ;

Μη γελιέστε: Δεν είναι ανίδεοι, βαλτοί είναι. Συνεχίζουν τις συκοφαντικές επιθέσεις κατά του ΚΚΕ και τις προβοκάτσιες σε βάρος του αγωνιστικού συνδυασμού του Χρήστου Τέγου, με στόχο να βοηθήσουν να βγει δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ και να περάσει και ο Δήμος Καρδίτσας στα χέρια του δικομματισμού. Ομως, αυτό δε θα γίνει, γιατί η πλειοψηφία των δημοτών της Καρδίτσας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών προτιμήσεων, θα υπερψηφίσει και στο β΄ γύρο τον κομμουνιστή δήμαρχο για να έχει για άλλα τέσσερα χρόνια μια δημοτική αρχή που θα παλεύει ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.