ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θα παραμείνει σε αγωνιστική πορεία
Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006

Motion Team

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Παύλου Μιχάλης Μοσχονάς
Σε πανηγυρικό κλίμα, με εκατοντάδες δημότες να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό κέντρο της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» ολοκληρώθηκε χτες βράδυ η επίσημη προεκλογική δραστηριότητα ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών στον Αγιο Παύλο. Εργαζόμενοι, νέοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας προσήλθαν αυθόρμητα και συγκρότησαν μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, αν και δεν είχε προαναγγελθεί.

Ο λαός του Αγίου Παύλου απάντησε με αυτό τον τρόπο στην επιχείρηση εκφοβισμού, απειλών και εξαγοράς που έχει μπει μπροστά και δουλεύεται με πρωταγωνιστές ανθρώπους που στελεχώνουν τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου ο υποψήφιός του να καταφέρει να πάρει το δήμο. Μια επιχείρηση που, πέρα από την έφοδο σε απλούς δημότες - ψηφοφόρους άλλων παρατάξεων, έφτασε μέχρι και την πόρτα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ΔΕΑΚ.

Ο δήμαρχος Μιχάλης Μοσχονάς, που διεκδικεί και πάλι τη Δημαρχία, στηριζόμενος στην πλατιά αγκαλιά του ίδιου του λαού, πήρε το μικρόφωνο για να πει λίγα λόγια. «Την Κυριακή ψηφίζουμε μαζικά, ρίχνουμε μαύρο στους Μαυρογιαλούρους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να μπορέσουν μετά τις εκλογές να βάλουν μπροστά τα σχέδια για ξεπούλημα της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας», είπε.

Και κάλεσε το λαό, που απεγκλωβισμένος από τις κομματικές δεσμεύσεις τώρα, μπορεί ελεύθερα να μιλήσει με την ψήφο του, να αναδείξει τη ΔΕΑΚ και πάλι νικήτρια των εκλογών. Για να συνεχίσει ως διοίκηση να ασκεί φιλολαϊκή πολιτική στο Δήμο Αγίου Παύλου, συνεχίζοντας την 8χρονη συνεπή - αγωνιστική και διεκδικητική πορεία της. Για να παραμείνει ο Αγιος Παύλος και η Ευαγγελίστρια, οι γειτονιές του δήμου, σε πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης, σε όφελος του λαού και των αναγκών του.

«Εμπρός για μια νέα πιο μεγάλη νίκη», προέτρεψε ο Μιχάλης Μοσχονάς και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι ελπιδοφόρο και ανυπότακτο.