Λοιπόν: 5/6 Κρασί κόκκινο μπρούσκο, 1/6 Κουαντρό, Μια κουταλιά της σούπας Κονιάκ, μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη, Φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού, Φέτες από ροδάκινο. Κύβους ανανά, Φρούτα εποχής, Παγάκια. Ανακατεύετε τα υλικά κατευθείαν στο ποτήρι ή μέσα στην καράφα.
Ταϊτή: 5/6 Λευκό κρασί ξηρό, 1/6 Ρούμι, Μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη, 1/4 καρπούζι κομμένο σε φέτες και πολλά παγάκια.
Παλμ Μπιτς: 3/5 Κρασί λευκό ξηρό, 1/5 κονιάκ, 1/5 Χυμός πορτοκαλιού και παγάκια. Τα ανακατεύετε και μετά κατευθείαν στο ποτήρι.
Μαρτινίκ: Κρασί άσπρο, μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού, μερικές σταγόνες αγκοστούρα και πολλά παγάκια.
Τέλος ένα σπάιντερ που σημαίνει «αράχνη»: 4/5 κρασί λευκό ξηρό, 1/5 γκραν μαρνιέ, ένα ροδάκινο κομμένο σε κύβους και παγάκια. Ανακατεύετε ελαφρά, γεμίζετε τα ποτήρια ως τα δύο τρίτα και προσθέτετε μηλίτη. Και φυσικά, «εις υγείαν» σας.