Συναντήσεις της λιβανέζικης αντιπροσωπείας

Αρχισαν χτες στη Βουλή

Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2006

Από τη χτεσινή συνάντηση στη Βουλή με εκπροσώπους του ΚΚΕ
Με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Ορ. Κολοζώφ και τον Η. Λέγγερη συναντήθηκε στα γραφεία του Κόμματος στη Βουλή η προσκεκλημένη από το ΚΚΕ αντιπροσωπεία από τον Λίβανο που αποτελείται από τον βουλευτή Ali Bazzi και τον γενικό γραμματέα του Λιβανέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος Khaled Hededa.

Μετά τη συνάντηση ο Ali Bazzi δήλωσε ότι ήταν τιμή η συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην οποία μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου της Βουλής του Λιβάνου. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον λαό της Ελλάδας και ανέφερε ότι είναι ιστορικές οι σχέσεις ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και του Λιβάνου.

Κατά τη συνάντηση, είπε, υπήρξε ταυτότητα απόψεων για την κατάσταση που υπάρχει στον Λίβανο και την ευρύτερη περιοχή. Επιβεβαιώθηκε, τόνισε, η κοινή θέληση για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο Κοινοβουλίων μέσα από την Επιτροπή Φιλίας που ήδη λειτουργεί.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΣΥΝ Φ. Κουβέλη ενώ σήμερα θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Λιβάνου της Βουλής αλλά και με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.