ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2006

Νίκος Ανδρέου
Φωτ.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ μετά την Απελευθέρωση πιάστηκε, φυλακίστηκε, σύρθηκε στα στρατόπεδα εξορίας και κατέληξε στο Μακρονήσι.

Τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου, 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κατερίνα Ανδρέου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του γαμπρού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στις 19 Δεκέμβρη 2006 και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Λουκία και Παναγιώτης Πουλής

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΤΑΚΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του θείου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Πάτρας, για την οικονομική εξόρμηση.

Σταύρος Μπακόπουλος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στις 17 Δεκέμβρη έκλεισαν 9 χρόνια από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στα Πιέρια. Εννιά χρόνια χωρίς το μονάκριβο παιδί μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΑΓΟ. Ο πόνος μεγάλος.

Τάκης Μπακόπουλος
Στις 12 Δεκέμβρη 2003 «έχασα» την αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης μητέρα μου ΟΛΓΑ Δημακέα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη τους και αντί για λουλούδια στον τάφο τους, προσφέρω στο ΚΚΕ, στο κόμμα που και οι δυο το τίμησαν, ως πρώτη δόση για την οικονομική εξόρμηση, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Μεσσηνίας.

Μαρία Οικονομοπούλου

* * *

Στη μνήμη των νεκρών μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ, η οικογένεια Σοφιανού Βαλέντη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών -Καλλιθέας, 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

O Δημήτρης Φούκας, μαχητής του ΔΣΕ, προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καματερού.

* * *

Φωτ.

Στις 12 Δεκέμβρη έκλεισαν 3 χρόνια από το θάνατο του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα και παππού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. Γεννήθηκε το 1919 στα Σέρβια Κοζάνης. Ελαβε μέρος στον πόλεμο του '40-'41 με το βαθμό του Λοχία Πυροβολικού. Στην Κατοχή ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και στον Εμφύλιο, από το 1946 μαχητής του ΔΣΕ στα Τμήματα του Βέρμιου. Με το βαθμό του Λοχαγού πήρε μέρος στις μάχες του Γράμμου και του Βίτσι, της Φλώρινας και της Νάουσας.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη εργάστηκε στην παραγωγή και παράλληλα ήταν στέλεχος της τοπικής Κομ. Οργάνωσης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κληματαριάς - Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος Ελισάβετ

Η κόρη του Αννα

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μου και αξέχαστου συζύγου μου ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΡΚΑΡΟΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 40 ευρώ μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών.

Αλεξάνδρα Βαρκαρόλη



Αλέξανδρος Πρωτόπαπας


Στέφανος Στάμκος


Χρήστος Κωνσταντόπουλος