ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Κυριακή 21 Γενάρη 2007

Αντώνης Καλαμπόγιας
Φωτ. 2

Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γρεβενών, ως δεύτερη δόση, 1.000 ΕΥΡΩ στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΑΓΚΟΥΜΑ, ΜΙΛΗΑΔΗ ΣΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟΥ από το χωριό Φιλιππαίοι.

Και από το χωριό Μεσολούρι: ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ντέρου) Κ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (φωτογραφία), ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗ (φωτογραφία), Α. και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, ΖΗΣΗ ΛΕΤΣΙΟΥ, Θ. ΓΑΚΗ, ΣΩΤ. ΚΑΝΙΑ, Αθ. και ΑΧΙΛΛΕΑ ΛΑΤΣΟΥ, MIX. ΑΙΑΚΟΥ, ΑΛΕΞ. ΤΣΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΠΑΣΙΑ, ΧΑΡ. ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, ΧΡ. ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡ. ΜΠΙΤΗ, Κ.ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, ΑΘΑΝ. ΖΑΨΑΛΗ, ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΑΠ. ΓΚΟΥΝΤΙΠΟΥΛΙΟΥ και ΙΩΑΝ. ΤΖΙΒΗ, καθώς επίσης και στη μνήμη του φίλου τους ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΣΙΩΡΑ, κομμουνιστή από τη Θεσσαλονίκη.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Δημητρίου».

Η γυναίκα του Τικό

Τα παιδιά του Δέσποινα, Βάσω, Ζαχαρίας, Βαλεντίνος

Τα εγγόνια του Νίνα, Αντωνία

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΗ καθώς επίσης στη μνήμη του ήρωα ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ.

Β.Μ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΝΤΗ δημάρχου Ηλιούπολης, ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΥ, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ

Μ.Γ.Γ.

* * *

Φωτ.

Στις 17 Δεκέμβρη 2006 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Από τα εφηβικά χρόνια του εντάχθηκε στο εργατικό κίνημα. Στην Κατοχή ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ως το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν με συνέπεια για τα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Αθηνά Τραντίδη
Στη μνήμη του η οικογένειά του και οι συγγενείς του προσφέρουν 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δυτικής για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ από το Κιλκίς, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας πριν από ένα χρόνο, προσφέρω 200 ευρώ στη ΝΕ Κιλκίς για την οικονομική εξόρμηση.

Ιορδάνης Αγαθόπουλος, οδοντίατρος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου αδελφού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από τη μεταξική δικτατορία, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του συνδικαλιστικού κινήματος, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας πριν από 4 χρόνια. Καθώς επίσης στη μνήμη των νεκρών μαχητών του ΔΣΕ και των θυμάτων του Εμφύλιου από τη Λακωνία, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ.

Γιώργος και Ελένη Λιναρδή

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης μας κόρης ΖΩΪΤΣΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗ, που τόσο αναπάντεχα χάσαμε, προσφέρουμε στο κόμμα μας το ΚΚΕ, 60 Ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

Οι γονείς της Σουζάνα και Ηλίας

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν κιόλας 2 χρόνια από τότε που μας «έφυγε» η μητέρα και γιαγιά μας ΑΜΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης.

Στην άσβεστη μνήμη της, ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα με τη ζωή της μας δίδαξε, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας, 250 ευρώ.

Παναγιώτης Καλφακάκος
Σωσώ, Λίνα, Παυλίνα

* * *

Φωτ.

Η ΕΛΛΗ Αλμετίδου - ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ, από το Μεταλλικό Κιλκίς, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 21 Δεκέμβρη 2006, στην Κατοχή ήταν ΕΠΟΝίτισσα, μέλος του ΚΚΕ ως το θάνατό της και μαζί με τον σύζυγό της, αγωνιζόταν για την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη της προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση η οικογένειά της 200 ευρώ, ο «αδελφός» της Τάσος Γραμματικόπουλος 100 ευρώ, η οικογένεια της αδελφής της Φάνης Ιακωβίδου 50 ευρώ, ο εξάδελφός της Κώστας Αλμετίδης 50 ευρώ και η ανιψιά της Ειρήνη Λαπουρίδου 20 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 27 Γενάρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που «έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πατησίων και 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Η σύζυγος Βικτωρία Πολυγερινού

Τα παιδιά Σαλώμη και Νίκος Μπανάρας

Τα εγγόνια Αγγελος και Βίκτωρας

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ αταλάντευτου και ασυμβίβαστου κομμουνιστή, ανήσυχου και ακούραστου μελετητή του μαρξισμού - λενινισμού. Καθώς επίσης στη μνήμη του αγωνιστή δημοσιογράφου ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ο οποίος έγραφε απλά και τίμια για τους λαούς και στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ στελέχους του ΚΚ Ιταλίας, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής.

Δημήτρης Τσιμόπουλος
Γιάννης Τσικαρλής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΚΗΡΥΚΟΥ ΣΙΔΕΡΗ από το Αθάνι Λευκάδας προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας για την οικονομική εξόρμηση.

Πάντα σε θυμάμαι

Ξενοφών Σιδέρης

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας, του αδελφού μας ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και του θείου μας ΦΩΤΗ ΑΡΓΥΡΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ.

Ελλη - Γιώργης

* * *

Φωτ.

Στις 25 Γενάρη συμπληρώνονται 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας σύζυγος και μάνα ΦΩΤΕΙΝΗ Φωτονιάτη - ΠΟΥΡΝΑΡΑ οδοντίατρος. Υπήρξε πάντα πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ, του οποίου ως το τέλος της ζωής ήταν οπαδός του. Η θύμησή της πάντα ζωντανεύει στην ψυχή μας.

Στη μνήμη της προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Υγείας της ΚΟ Αρτας.

Ο σύζυγος Μάρκος Πουρναράς

Η κόρη της Εφη Πουρναρά

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ η σύζυγός του Σοφία Τσιμοπούλου προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 25 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 30 Γενάρη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που έπαψε να χτυπά η καρδιά του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - ΕΛΑΣ - και μαχητή του ΔΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γεωργίου ΓΕΩΡΓΑΝΟΥ. Αγωνίστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε από τη δικτατορία του Μεταξά στη Φολέγανδρο. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη από το 1952 και επαναπατρίστηκε το 1978.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΜΩΝΑ
Εμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παλέφυτου Πέλλας.

Η σύζυγος Ζαφειρώ

Οι κόρες του Γεωργία, Ευδοξία, Ευρυδίκη

Τα εγγόνια Αλεξία και Κωστάκης

***

Φωτ.

Στη μνήμη του ΧΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ μέλους του ΚΚΕ από το Πανόραμα Δράμας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Μακρονησιώτη, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αξέχαστων αγωνιστών - στελεχών του ΚΚΕ στη Γερμανία ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ και ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΗΛΙΔΗ προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εύοσμου Θεσσαλονίκης.

Γιώργος και Μαρία Παπαδοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης θείας μου ΚΟΥΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, η οποία εκτελέστηκε το 1947 με απόφαση του έκτακτου Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, προσφέρω 40 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Καλαμαριάς.

Αλέκος Χρυσόπουλος

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΣΤΑ και ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΑΝΤΙΔΗ και του συζύγου μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΡΑΝΤΙΔΗ προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μεταλλικού Κιλκίς.

Ελένη Τραντίδου

* * *

Στη μνήμη του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΖΟΥΜΠΛΟΥΜΗ (Πολυχρόνη) Διμοιρίτη του ΔΣΕ, ο αδελφός του Ιάκωβος από το Ροδολίβος Σερρών προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ροδολίβος.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νάουσας.

Μ.Κ.

* * *

Στη μνήμη της ακριβής φίλης μου ΕΛΛΗΣ Μ. προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Κορνηλία Κοχυλάκη

Κούλα Ελευθεριάδου
* * *

Φωτ. 2

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Ν. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ γεννήθηκε το 1918. Καταγόταν από την περιοχή της Σμύρνης. Τα παιδικά χρόνια του σημαδεύονται από την κατάρα της προσφυγιάς. Πολύ νωρίς βγήκε στη βιοπάλη και σφυρηλάτησε χαρακτήρα ανυπότακτο και αγωνιστικό.

Με την ίδρυση του ΕΑΜ εντάσσεται στις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και του πρωτοπόρου κομματιού της, του ΚΚΕ. Αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο, τραυματίζεται σοβαρά σε μάχη με ταγματασφαλίτες και μένει ανάπηρος από το αριστερό χέρι του.

Μετά την Απελευθέρωση, συλλαμβάνεται και καταδικάζεται πολλές φορές σε θάνατο. Κλείστηκε, ως μελλοθάνατος στις φυλακές Αβέρωφ. Από εκεί αρχίζει και ο Γολγοθάς συνεχών μεταγωγών σε φυλακές και εξορίες ως το 1961 που αφέθηκε οριστικά ελεύθερος.

Εγκαταστάθηκε στον προσφυγικό Συνοικισμό Μελί Μεγάρων, διατηρεί την κομματική ιδιότητά του και αγωνίζεται. Στη διάρκεια της δικτατορίας της χούντας, πέρασε στην παρανομία κυνηγημένος.

Οι πολύχρονες ταλαιπωρίες υπέσκαψαν την υγεία του και τον οδήγησαν στο θάνατο στις 8 Γενάρη 1978.

Παρακαταθήκη για τους νέους αγωνιστές είναι ο ασυμβίβαστος αγώνας για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και η πίστη στη δύναμη της πάλης από τις οργανωμένες δυνάμεις του ΚΚΕ.

Συμπληρώνονται 15 χρόνια από το θάνατο της ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1927 στον Πειραιά. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή, στα μετέπειτα χρόνια αγωνιζόταν από τις γραμμές των «Λαμπράκηδων» και της ΕΔΑ. Χήρα με τέσσερα παιδιά, από το 1965, δίνει ταυτόχρονα τον αγώνα της βιοπάλης. Η δικτατορία των συνταγματαρχών την αποκλείει πότε από κοινωνικά επιδόματα, πότε απολύοντάς την από δουλιές, πότε κρατώντας τη για μέρες σε αστυνομικά Τμήματα.

Μετά τη μεταπολίτευση συνεχίζει τους αγώνες της ως μέλος του ΚΚΕ.Θεώρησε υποχρέωσή της να εντάξει και τα παιδιά της στον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη και τον σοσιαλισμό.

Νίκος Ζαχαριάδης
Οι σύντροφοί της στην Κοκκινιά και εμείς τα παιδιά της θα τη θυμούμαστε πάντα να διακινεί με αισιοδοξία το κομματικό υλικό.

Στη μνήμη των δυο αγωνιστών προσφέρουμε 120 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Εφη Καράμπελα, Σπύρος Σπηλιόπουλος και η εγγονή τους Χαρά Σπηλιοπούλου

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ από το χωριό Αγρίλο Καλαμάτας. Καθώς επίσης στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ και ΝΙΚΟΛΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 150 ευρώ.

Κώστας Κορομηλάς, Νίκος Κορομηλάς, Βασίλης Κορομηλάς

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ και ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, που ο καθένας τους υπερασπίστηκε με αυταπάρνηση τις θέσεις του σοσιαλισμού, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ για την επιτυχία της, όπως και για την επίτευξη των στόχων του ΚΚΕ στις σημερινές συνθήκες.

Δημήτρης Κουτσούτος

* * *

Φωτ. 2

Στις 20 Γενάρη συμπληρώνονται 61 χρόνια από τότε που Χίτες συνεργάτες των Γερμανών και κάθε λογής αποβράσματα, τα οποία στη διάρκεια της Κατοχής σκότωναν, βασάνιζαν και παρέδιδαν τους πατριώτες που αγωνίζονταν για τη λευτεριά της πατρίδας στους κατακτητές. Αυτούς η μεταπολεμική «κυβέρνηση», η οποία αναρριχήθηκε στην εξουσία χάρη στη δύναμη των όπλων, προσφορά των Αγγλων οι οποίοι τους όπλισαν, όπως και προηγούμενα οι Γερμανοί και τους εξαπέλυσαν κυρίως στην ύπαιθρο, για να συνεχίσουν το εγκληματικό «έργο» τους.

Αυτοί στις 20 Γενάρη 1946 σφάξανε τη μάνα μου ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, 45 χρόνων, τις αδελφές μου ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΗ 14 χρόνων και ΚΑΛΛΙΟΠΗ 12 χρόνων και άλλους συγγενείς.

Αργότερα στις 14 Απρίλη 1948 δολοφόνησαν τον πατέρα μου ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ μαζί με 26 συγκρατουμένους του στις φυλακές της Σπάρτης και την άνοιξη του 1948 τον αδελφό μου ΒΑΣΙΛΗ στα 18 χρόνια του.

Φώτης Αργύρης
Στη μνήμη των αγαπημένων μου καθώς επίσης στη μνήμη των Λακώνων πατριωτών, οι οποίοι «έχασαν» τη ζωή τους στους αγώνες του λαού, προσφέρω 250 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πειραϊκής Χερσονήσου.

Δήμητρα Σωτήρη Πέτρουλα

* * *

φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας του ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΔΟΒΑ ο Δημήτρης Δόβας προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γέρμας Καστοριάς 100 ευρώ.

* * *

φωτ.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥΔΗΣ καταγόταν από αγροτική δημοκρατική οικογένεια. Αντάρτης του ΕΛΑΣ τραυματίστηκε στο κεφάλι. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας κατατάχτηκε στο στρατό και βρέθηκε Μακρονησιώτης.

Εμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού και του κόμματος, του ΚΚΕ, μέχρι το θάνατό του στις 24 Δεκέμβρη 2006 που επήλθε ενώ επέστρεφε από το περίπτερο όπου είχε αγοράσει τον «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του ο γιος του Δημήτρης προσφέρει 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Καλούμε τους συγγενείς και φίλους στο μνημόσυνό του που θα γίνει στις 28 Γενάρη στην εκκλησία των Αγίων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.

Η σύζυγος Αγγελική

Ο γιος του Δημήτρης.

Στη μνήμη του Χρήστου Δαμασκούδη και αντί για στεφάνι οι σύντροφοι και φίλοι του Π.Ψ., Δ.Γ. και Χ.Π. προσφέρουν 150 ευρώ στην Κ.Ο.Β. Γιαννιτσών για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Για τα 60χρονα του ΔΣΕ και στη μνήμη των νεκρών μαχητών και αξιωματικών του ΚΩΣΤΑ ΧΡ. ΠΑΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ Ευθυμίου ΠΑΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ Ιωάννη ΓΚΑΜΠΡΑΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δημητρίου ΝΙΤΣΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ Κ. ΠΑΥΛΟΥ, ΤΣΟΥΚΑΝΑΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΤΣΟΥΚΑΝΑΡΑ, ΔΗΜΟΥ Κώστα ΝΙΤΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θεοδώρου ΝΙΤΣΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑ και ΣΤΕΡΓΙΑΝΗΣ Δημ. ΝΙΤΣΙΟΥ, καθώς επίσης στη μνήμη των τιμημένων νεκρών του λαϊκού δημοκρατικού αγώνα, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, ο Δημήτριος Ιωάννη Κυριακού προσφέρει 40 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γρεβενών.

Κωνσταντίνος Γεωργάνος
* * *

Φωτ.

Στις 6 Γενάρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο του παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΚΟΥΤΖΗΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ μέλους του ΚΚΕ από την Τρικοκκιά Γρεβενών.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Κοζάνης για την οικονομική εξόρμηση.

Τα παιδιά του: Δήμητρα, Βασίλης, Καίτη, Κώστας, Μακεδονία

* * *

φωτ.

H σ. ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΣΙΟΥ, σύζυγος του αείμνηστου ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΟΥ μέλους του ΚΚΕ, «έφυγε» από κοντά μας στις 27 Οκτώβρη 2006. Υπήρξε αγωνίστρια στη ζωή της. Παρά τα σοβαρά προβλήματα στην υγεία της έδινε το αγωνιστικό της «παρών» πάντα και αποτελεί φωτεινό αγωνιστικό παράδειγμα για τους νεότερους.

Στη μνήμη της τα παιδιά της Σάκης, Ρένα, Βασίλης και τα εγγόνια της Ευανθία, Μέλανι, Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνος προσφέρουν στην Κ.Ο. Θεσπρωτίας 300 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Ενόψει της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης προσφέρουμε στη μνήμη της συντρόφου και μητέρας ΣΤΕΛΛΑΣ (ΛΙΤΣΑΣ) ΜΑΜΩΝΑ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

Σπύρος και Αλέκος Μαμωνάς



Νικόλας Πολυγερινός


Αμαλία Ιωαννάτου


ΣΤΑΛΙΝ


ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Νίκος Καραγιώργος


Νίκος Θεοφιλόπουλος


Κώστας Πέτρογλου


Φωτεινή Πουρναρά


ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ουρανία Κάτσιου


Κώστας Τραντίδης


Δημήτρης Γκουτζηκώστας


Χαρίκλεια Δόβα


Χρήστος Δαμασκούδης