ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Παρασκευή 25 Μάη 2007

Νίκος Τερζόγλου
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΝΙΚΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ (Πύραυλου), με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Η γυναίκα του Τασία

Τα παιδιά του

***

Φωτ.

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο του αντιστασιακού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΥΒΑ, μέλους του ΚΚΕ, καπετάνιου του Εμπορικού Ναυτικού.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Τασία προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

* * *

Στις 11 Μάη 2007 έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ. Εφηβος στους «Λαμπράκηδες» πιάστηκε, κακοποιήθηκε με αποτέλεσμα να κλονιστεί σοβαρά η υγεία του. Εξορίστηκε για τρεισήμισι χρόνια στο Λακκί της Λέρου και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να υπογράψει «δήλωση μετάνοιας». Πρωτοστάτησε στην επανίδρυση του Σωματείου Τσαγκαράδων, μετά την ανατροπή της χούντας και επί 20 χρόνια, ως ανυποχώρητος κομμουνιστής, ανέπτυξε σημαντική συνδικαλιστική δράση στο Σωματείο του.

Στη μνήμη του η Μαρία Κελεσίδου πρόσφερε στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αττικής.

* * *

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, το Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος, προσφέρει στα κεντρικά της ΠΕΑΕΑ 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΝΙΚΟΥ και ΜΙΜΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, ο Βασίλης Καρδάσης προσφέρει 35 ευρώ στο Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ.



Κώστας Κολυβας