Ποδόσφαιρο - Β' Εθνική
Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Στο Φάληρο ο ουραγός Εθνικός φιλοξενεί το πρωτοπόρο Αιγάλεω

Κυριακή 19 Δεκέμβρη 1999

Στις έδρες τους αγωνίζονται σήμερα Καλλιθέα και Βέροια αντίστοιχα
Στο στάδιο Καραϊσκάκη δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη Β' Εθνική, το Αιγάλεω. Βέβαια, ο Εθνικός είναι ουραγός και σίγουρα «σκιά» του παλιού καλού του εαυτού, όμως ο τεχνικός του «Σίτι» Γιώργος Χαντζάρας επέστησε την προσοχή του στους παίκτες: «Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να είναι σε άσχημη βαθμολογική θέση, αυτό δε σημαίνει ότι θα κάτσει να χάσει με ψηλά τα χέρια. Με προσοχή και καθαρό μυαλό πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη και θα διατηρηθούμε στην κορυφή».

Οσον αφορά το στρατόπεδο του Εθνικού, πού διάθεση για πολλά λόγια...

Ο ΠΑΣ Γιάννενα μετά την αποτυχία της περασμένης Κυριακής θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Υποδέχεται στην ηπειρωτική πρωτεύουσα το Αίγιο και λογικά έχει το πάνω χέρι: «Το Αίγιο δε θα έχει καθόλου άγχος και αυτό το κάνει πιο επικίνδυνο. Με τη βοήθεια και του κόσμου πιστεύω ότι τελικά εμείς θα γελάσουμε τελευταίοι», δηλώνει ο Πατρινός κόουτς του ΠΑΣ, Ανδρέας Μιχαλόπουλος. Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Μάκης Λιάτος τονίζει: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι δε θα παλέψουμε τον αγώνα. Το στρες θα έχει ο ΠΑΣ και όχι εμείς».

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει και ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Ιάλυσο, αν και ο Νίκος Αναστόπουλος πάντα είναι επιφυλακτικός: «Είμαστε φαβορί όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα συνεχιστούν οι καλές μας εμφανίσεις».

Στ' άλλα ματς της 14ης αγωνιστικής θα αγωνιστούν: Καλλιθέα -Λάρισα, Αγ. Νικόλαος - Παναιτωλικός, Ολυμπιακός Βόλου -Αναγέννηση Καρδίτσας, Ελευσίνα - Νάουσα, Βέροια - Πιερικός.

Ολα τα ματς σήμερα θα αρχίσουν στις 15.00.