ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Οι εργαζόμενοι έχουν το δικό τους κόμμα, το ΚΚΕ

Στη μεταλλουργική βιομηχανία BIOMEK και στον ΑΗΣ Αλιβερίου της ΔΕΗ περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Εύβοια

Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2007

Ο Γιώργος Μαρίνος
«Οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι εργαζόμενοι έχουν ένα μεγάλο χρέος. Να κάψουν με την ψήφο τους το δικομματισμό που τους έκαψε στις πρόσφατες πυρκαγιές. Να τιμωρήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τους άθλιους μισθούς και συντάξεις, για την εντατικοποίηση της δουλιάς, για την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. Αυτοί που παλεύουν με το μέταλλο, οι παραγωγοί του πλούτου, που είναι θύματα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, δεν έχουν δικαίωμα να στηρίξουν τους αντιπάλους τους. Εχουν το δικό τους κόμμα, το ΚΚΕ. Εχουν καθήκον να το στηρίξουν, να το ενισχύσουν και να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη του εργατικού κινήματος. Κι αυτό είναι προϋπόθεση για να αντισταθούμε, να εμποδίσουμε την αντιλαϊκή επίθεση, να διεκδικήσουμε νέα δικαιώματα και να ανοίξουμε ένα δρόμο προς όφελος των λαϊκών δυνάμεων».

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας προς τους εργαζόμενους στη μεταλλουργική βιομηχανία BIOMEK ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στην Εύβοια.

Επίσης, ο Γ. Μαρίνος περιόδευσε και στον ΑΗΣ Αλιβερίου της ΔΕΗ. Μιλώντας στους εργαζόμενους εκεί τόνισε ότι κριτήριο ψήφου αποτελεί και η απελευθέρωση της ενέργειας που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, η οποία σημαίνει ιδιωτικοποίηση, ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Κριτήριο ψήφου αποτελεί η λεηλασία των αποθεματικών των Ταμείων τους, το Ασφαλιστικό, η ανεργία.

Πρόσθεσε επίσης ότι και για το πρόβλημα των πυρκαγιών στην περιοχή τους πρέπει οι εργαζόμενοι να καταδικάσουν με την ψήφο τους στις 16 του Σεπτέμβρη τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τους συνοδοιπόρους τους. Να εμπιστευτούν το ΚΚΕ γιατί μόνο έτσι θα δεχτεί ο δικομματισμός ισχυρό πλήγμα. Μόνο έτσι θα ανοίξει ο δρόμος της προοπτικής όπου ο παραγωγός λαός, οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές δυνάμεις θα βρεθούν στο προσκήνιο.