Μανώλης Μαθιουδάκης

πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007

Eurokinissi

«Ψηφίζω και στηρίζω το ΚΚΕ, τη μόνη συνεπή πολιτική δύναμη που νοιάζεται και αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού, τα δίκαια της εργατιάς, των ανθρώπων του μεροκάματου και του μόχθου, των συνταξιούχων, της νεολαίας μας.

Για να μην ξαναζήσουμε τη φετινή συμφορά με την πατρίδα μας να πυρπολείται απ' άκρη σ' άκρη, με δεκάδες τραγικά θύματα μιας πολιτικής που εμπορευματοποιεί τη γη, το περιβάλλον, τα δάση.

Για να γίνει νόμος το δίκιο του εργάτη και όχι τα συμφέροντα και τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Για να υπάρχει δουλιά για όλους. Για μισθούς και συντάξεις που δε θα αποτελούν "παροχές πτωχοκομείου". Για πραγματικό λαϊκό δημόσιο δωρεάν Σύστημα Υγείας. Για δημόσια δωρεάν λαϊκή Παιδεία. Για να υπάρξει ελπίδα και προοπτική για τους νέους και τις νέες, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Για ολόπλευρη ενημέρωση του λαού, κόντρα στο σκοταδισμό, τον αποπροσανατολισμό, τη διαστρέβλωση των "προκάτ τηλεοπτικών παραθύρων" και τα "λαμπερά ονόματα" που πασχίζουν να διαμορφώνουν κοινή γνώμη κατά τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και του πολιτικού συστήματος που υπηρετούν.

Για να νιώθω πραγματικά ελεύθερος και σίγουρος ότι δε με παρακολουθούν οι χαφιεδοκάμερες που έστησε το ΠΑΣΟΚ και διατηρεί και επεκτείνει η ΝΔ.

Για αντίσταση και ανυπακοή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ.

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί με τρομάζει η "συναίνεση", "η ευρύτερη κοινωνική συμμαχία" με τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, τους μεγαλοβιομηχάνους, το ΣΕΒ, που υπόσχεται η ΝΔ. Γιατί, το ίδιο με τρομάζει το "νέο κοινωνικό συμβόλαιο", "η νέα αλλαγή" του ΠΑΣΟΚ που ξανάρχεται από το παρελθόν, παμπάλαιο και δοκιμασμένο.

Ψηφίζω και στηρίζω ΚΚΕ γιατί ανίσχυρος δικομματισμός σημαίνει δυνατός λαός»!