ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ
Αύριο Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως
Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007

Πυρετωδώς μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε Αθήνα, Πειραιά, Αττική δουλεύουν για την προετοιμασία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, στο Πεδίον του Αρεως με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Σε κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου έχουν ήδη αναρτηθεί οι αφίσες που καλούν στη συγκέντρωση, ενώ το κάλεσμα της μαζικής συμμετοχής σ' αυτή ηχεί σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες, σχολεία, παντού όπου περιοδεύουν και εξορμούν αυτές τις μέρες τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος, στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας για την εκλογική ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι του μόχθου από τα μικρομεσαία λαϊκά στρώματα καλούνται να δώσουν το «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική του, να δηλώσουν και με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση την απόφαση για συμπόρευση με το ΚΚΕ στην κάλπη και στις μάχες που θα ακολουθήσουν μετά και θα είναι σκληρές.

Οι προσυγκεντρώσεις για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθούν όλες στις 7 μ.μ., στα παρακάτω σημεία:

Πούλμαν για τη συγκέντρωση

Για τη διευκόλυνση της προσέλευσης και αποχώρησης από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση μια σειρά από ΚΟ δρομολογούν πούλμαν. Συγκεκριμένα:

-- Γαλάτσι: Στις 6.15 μ.μ. από το παλιό τέρμα.

-- Χαλάνδρι: Στις 6 μ.μ. από την πλατεία Χαλανδρίου (Α. Παπανδρέου και Αγ. Γεωργίου).

-- Αργυρούπολη: Στις 6 μ.μ. από το Δημαρχείο.

-- Ελληνικό: Στις 6 μ.μ. από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

-- Ηλιούπολη: Στις 6.15 μ.μ. από τα γραφεία της ΚΟ, Μαρίνου Αντύπα 33.