ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τρίτη 23 Οχτώβρη 2007

Δημήτρης Αγραφιώτης
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ, διευθυντή του «Ρ», που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στο Κόμμα, το ΚΚΕ, και την υπεράσπισή του, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ», 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

** *

Φωτ.

Στις 6 Οκτώβρη 2007 «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μητέρα μου ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΡΑΤΣΗ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη της προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Γκύζη, 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στο Παράρτημα Γκύζη της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη.

Η κόρη της Δέσποινα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπητής φίλης μας και συντρόφισσας ΒΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ηλέκτρα και Νίκος Πανταζίδης

* * *

Φωτ.

Στις 20 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ ως το θάνατό του, ο οποίος αφιέρωσε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στον αγώνα για τα ιδανικά του μαρξισμού-λενινισμού.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Μαρία Φιλιοπούλου προσφέρει 15 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδιού.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (Ερμή), μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 13 χρόνια, και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρω, με σεβασμό στο ΚΚΕ 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Βασίλης Φιλιόπουλος
Αγγελική Αγραφιώτου



Τάκης Μαμάτσης


Βούλα Λογαρά


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΡΑΤΣΗ