«Ματιές» στην επικαιρότητα, στην ιστορία, στον πολιτισμό

Χτες έκανε πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα του «902»

Τρίτη 6 Νοέμβρη 2007

Αφιέρωμα στον Μάνο Κατράκη στην εκπομπή του «902 TV» «Δεν άνθισαν ματαίως...»
Συνεχίζονται και σήμερα οι «πρεμιέρες» στον «902 TV», στο πλαίσιο του νέου προγράμματος. Δείτε λοιπόν σήμερα, Τρίτη 6 Νοέμβρη:

Στο σημερινό πρόγραμμα δείτε ακόμη:

«902 Αριστερά στα FM»

Την Τετάρτη 7 Νοέμβρη συμπληρώνονται 90 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση στη Ρωσία το 1917. Ο «902 Αριστερά στα FM» θα προσαρμόσει το πρόγραμμά του για να τιμήσει τα 90χρονα. Ετσι, αύριο, Τετάρτη 7/11 μπορείτε να ακούσετε:

Στην εκπομπή «Οσα φέρνει η μέρα», στις 10.00, ένα χρονικό για την «Ημέρα που άλλαξε τον κόσμο», με τον Παύλο Ρούφα. Με βάση το βιβλίο του Τζον Ριντ «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο» και άλλες ιστορικές πηγές, μια εξιστόρηση των δραματικών γεγονότων εκείνης της μέρας που σήμανε τη νίκη της Επανάστασης.

Στην εκπομπή «Ημεροδρόμος», στις 11.00, με τον Δάνη Παπαβασιλείου και τον Νίκο Μπογιόπουλο, μια συζήτηση για την επικαιρότητα του σοσιαλισμού σήμερα.

Μια έκτακτη εκπομπή στις 16.00 με τον Γιώργο Μηλιώνη για τις «Επιρροές και τις επιδράσεις της Οχτωβριανής Επανάστασης στην Ελλάδα».

Στη διάρκεια του υπόλοιπου προγράμματος μπορείτε να ακούσετε επαναστατικά τραγούδια της Ρωσίας και της Σοβιετικής Ενωσης, τραγούδια που γράφτηκαν υπό την επιρροή της Οκτωβριανής Επανάστασης, αποσπάσματα από ομιλίες του Λένιν και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα.