Οι πραγματικοί παράνομοι...
Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2007

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ μια περιοχή στην Κρήτη όπου η ελληνική νομοθεσία δε φθάνει. Οπου οι ελληνικές αρχές δεν υπολογίζονται.

Οπου εγκληματίες συναθροίζονται και καταστρώνουν σχέδια, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνονται και ανθρώπινες ζωές. Οπου κάθε ύποπτη συναλλαγή είναι πιθανή και κανείς δεν μπορεί να την ελέγξει.

Προφανώς άλλου πήγε το μυαλό σας, με όσα λέγονται και γράφονται αυτό τον καιρό. Ομως εμείς μιλάμε για την... αμερικανική βάση της Σούδας!

Ομως για το τι γίνεται εκεί ουδείς εισαγγελέας διανοήθηκε ποτέ να επέμβει και κανένας υπουργός Εσωτερικών δε δήλωσε ότι «θα επιβληθεί ο νόμος και η τάξη».

ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ έχει στηθεί για το Ασφαλιστικό! Με σενάριο, διαλόγους και όλα τα απαραίτητα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει εκκλήσεις προς την κυβέρνηση «να ανοίξει τα χαρτιά της» και ο Αλογοσκούφης με τον Μαγγίνα βγήκαν χτες και μας είπαν (εμμέσως πλην σαφώς) ότι εμείς πρέπει να πληρώσουμε για τη «βιωσιμότητα των Ταμείων».

Εν ολίγοις το ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται λες και δεν ξέρει τι επιδιώκει η κυβέρνηση! Μα τι άλλο να επιδιώκει από αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και το έκαναν; Να καταργήσει ασφαλιστικά δικαιώματα.

Οσο για τη ΝΔ, θέλει να μας πείσει ότι τόσο καιρό ήταν σε δίλημμα και σε ψυχικό αναβρασμό για το τι προτίθεται να κάνει. Σαν να μην ξέρουμε ότι εδώ και χρόνια έχει υιοθετήσει και στηρίζει τις αντι-ασφαλιστικές κατευθύνσεις της ΕΕ.


Παπαγεωργίου Βασίλης

Αν τους αρέσει να παίζουν μεταξύ τους αυτό το θέατρο είναι δικαίωμά τους. Ομως μην απορήσουν αν στο τέλος της παράστασης... πέσουν ντομάτες και άλλα ζαρζαβατικά.

Οχι μόνο δεν είναι ανόητοι οι ασφαλισμένοι, αλλά θέλουν και τα λεφτά τους πίσω... Τις εισφορές δηλαδή που τους έχουν κλέψει τα τελευταία 50 χρόνια κι αν σήμερα έμπαιναν στα Ταμεία θα έλυναν μια και καλή κάθε πρόβλημα.