ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Τρίτη 13 Νοέμβρη 2007

Γιάννης Κωστιδάκης
Φωτ.

Στη μνήμη της ΣΟΦΙΑΣ (Φούλης) Χίνη-ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ, παιδιάτρου, μέλους της ΕΠ της ΚΟ Πειραιά και του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο σύζυγός της Τάκης Μιχαλάκος, οι κόρες της Μαρία, Αμαλία, Γεωργία και ο γαμπρός της Βασίλης Δημητριάδης προσφέρουν στην Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πειραιά, μέσω ΚΟΒ ΙΚΑ, 150 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα και αντί για στεφάνι στην κηδεία της, η Ασημίνα Λάμπρου και η Ελένη Παπαδοπούλου προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδελφού ΓΙΑΝΝΗ (Ντάνη) ΚΩΣΤΙΔΑΚΗ, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και τον «χάσαμε» στις 13 Νοέμβρη 2000. Καθώς επίσης στη μνήμη του παππού και πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΙΔΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ.

Μαρία, Δημήτρης, Νάνα

* * *

Φωτ.

Στις 16 Νοεμβρίου 2007 λίγα λουλούδια θα εναποθέσουμε στο οστεοφυλάκιο Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών. Πέρασαν ήδη 25 χρόνια από το θάνατο του λαϊκού αγωνιστή, του ηγέτη της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944, του ΘΑΝΑΣΗ Α. ΧΑΤΖΗ.

Πέρασαν... Αφησαν πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Πέρασαν... και για μας τη σύντροφο της ζωής του και το γιο του άφησαν ένα δυσαναπλήρωτο κενό...

Θανάσης Χατζής
Στην 25η επέτειο του θανάτου του, εμείς εδώ κάτω στη γη σε στάση προσοχής χαιρετίζουμε το Λαϊκό αγωνιστή και ηγέτη του ΕΑΜ, το Θανάση Χατζή.

Χατζή Α. Ηρώ

Χατζής Α. Αλέξης

Υ.Γ. Στη μνήμη του η οικογένειά του, έδωσε στο φιλόπτωχο σωματείο Αγ. Θωμά Ανω Ιλισίων για αγορά τροφίμων το ποσό των 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 16 Νοέμβρη κλείνουν 15 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Παναγιώτα Λιάρου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΚΟΥΜΑ, μέλους του ΚΚΕ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας την 1η Νοέμβρη 2007, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Α΄ Πειραιά.

Η κόρη της Κατερίνα και τα εγγόνια της



Γιάννης Κωστιδάκης


Σοφία Μιχαλάκου


Γιάννης Λιάρος


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΜΑ