Μπίαριτς: Δυο δάχτυλα κονιάκ, ένα δάχτυλο κουραχάο, ένα δάχτυλο χυμό ανανά. Τα ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε
Τζιν με πορτοκάλι: 3/4 Τζιν, 1 κύβος ζάχαρη, 1/4 χυμός πορτοκαλιού. Τα ανακατεύουμε και τα γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκάλι.
Αμούρ: Δυο δάχτυλα τσέρι, ένα δάχτυλο βερμούτ. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μια φέτα λεμονιού.
Κοκτέιλ μαυροδάφνης: Για ένα ποτήρι, δυο δάχτυλα μαυροδάφνη, ένα δάχτυλο βερμούτ, ένα δάχτυλο κονιάκ. Ανακατεύουμε καλά και τα σερβίρουμε σε ένα ποτήρι του κοκτέιλ με παγωμένο νερό και παγάκια και ένα καλαμάκι.