ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007

Ανδρέας Χαραλαμπίδης
Φωτ.

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής ΤΑΚΗΣ ΦΕΤΣΗΣ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων και της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα ιδανικά για τα οποία αγωνιζόταν και ο Τάκης Φέτσης.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΙΑ, του πολυαγαπημένου αδελφού μου και αγωνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στις 16 Ιούνη 1949 και της συναγωνίστριάς μου ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ Μαστρολέοντος-ΖΕΡΒΑ, με την οποία ζήσαμε στο ίδιο κελί στα Γιούρα και την Αλικαρνασσό, προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Κωνσταντίνου» Ηλιούπολης.

Μένη Αγαθία

* * *

Φωτ.

Προσφορά 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος στη μνήμη του εξαδέλφου ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΛΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος έζησε και πέθανε κομμουνιστής πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία.

Λ. Μ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μας ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε στην Ε/Υ Αχτίδα 160 ευρώ.

Σύντροφε Νίκο, μας λείπεις!

Νίκος Μπέλλος
Η ΚΟ του Τζάνειου Νοσοκομείου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΡΤΖΗ, από την Πρέβεζα, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στις 8 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 27 χρόνια από το θάνατο του συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΒΥΡΙΝΗ. Για τις ιδέες και τη δράση του πιάστηκε, κρατήθηκε στις φυλακές για 20 χρόνια και βασανίστηκε απάνθρωπα.

Για την ονομαστική γιορτή του προσφέρω 75 ευρώ στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Μαρία Βυρίνη

* * *

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εκτελεστικών Οργανισμών Πειραιώς - Αθηνών προσφέρει 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» στη μνήμη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ.

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

Ολγα Κυριαζοπούλου

Νάσος Κυριαζόπουλος

Αγγελική Χωραΐτου

Ολα όσα περάσαμε μαζί στην Κατοχή και στην Αντίσταση μας είχαν δέσει με πολλή αγάπη. Τώρα «έφυγες». Εγώ όσο ζω θα σε τιμώ και θα σε θυμάμαι.

Στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Νικόλαος Σούρτζης
Μαρία Κυριαζοπούλου - Καντερέ

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ (φωτογραφία), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και των αδελφών μου ΡΑΚΟΥΛΗ, ΘΟΔΩΡΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ (φωτογραφία) και ΝΙΚΟΥ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων, ως πρώτη δόση 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Αλεξάνδρα Οικονομάκου - Πλατατζή



Νίκος Βυρίνης


Γιάννης Οικονομάκος


Νίκος Κυριαζόπουλος


Νίκος Αγαθίας


Χρήστος Πλατατζής


Δημήτρης Φέτσης


Νίκος Αθανασόπουλος