ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2007

Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
Σήμερα 29 Δεκέμβρη, συμπληρώνονται 22 χρόνια από το θάνατο του αδερφού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, αξιωματικού του δοξασμένου ΕΛΑΣ. Εφτά σφαίρες στο κορμί του από το Δεκέμβρη και τα βασανιστήρια στη Γιούρα και τη Μακρόνησο, τον έφεραν γρήγορα στο θάνατο.

Στη μνήμη του προσφέρω 150 Ευρώ στο αθάνατο ΚΚΕ για να συνεχίσει αποφασιστικά τον αγώνα για τη λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό.

Χαρίλαος Ρούσσος

ΦΩΤ.

Στις 25 Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή πρόωρα ο μονάκριβός μας ΦΑΝΗΣ.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παραλίας Διστόμου.

Οικογένεια Νικ. Χατζηκυριάκου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 100 ευρώ.

Κατερίνα, Νικόλας, Αλεξάνδρα

** *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΑΣΟΥΛΑ προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 200 ευρώ.

Θέμης Φασούλας

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, καθώς επίσης στη μνήμη όλων των κομμουνιστών της οικογένειας, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής».

Βαγγέλης και Ολγα Τιμογιαννάκη

Λεωνίδας Φασούλας
* * *

φωτ. χαρτί

Στις 21 Δεκέμβρη 2007 έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε την επομένη από τον Αγιο Στέφανο Ναυπάκτου ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μέλος του ΚΚΕ. Στην κηδεία του τον τίμησαν εκατοντάδες συμπατριώτες του, συναγωνιστές και σύντροφοί του. Το στερνό «αντίο» στο νεκρό αγωνιστή απηύθυνε αντιπρόσωπος της ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ, ο οποίος τόνισε την αταλάντευτη αγωνιστικότητα και πίστη του στα ιδανικά του Κόμματος. Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ, ο Θανάσης Σημιώτης μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Βασίλη Παπαδημητρίου της ΠΟΑΕ και του ΚΣ της ΠΕΑΕΑ και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αγωνιστικότητα και την πίστη του στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης. Ο Αχιλλέας Κατσανάκης, από το Παράρτημα Ναυπάκτου και Δωρίδας, τόνισε τη δραστήρια συμμετοχή του νεκρού αγωνιστή στους αγώνες του Παραρτήματος, του οποίου από την ίδρυσή του και επί δύο δεκαετίες ήταν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στην κηδεία, ο αγωνιστής Ζητσαίος, μέλος του Παραρτήματος Μακρυνείας και Θέρμου της ΠΕΑΕΑ, πρόσφερε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τη σορό του νεκρού αγωνιστή συνόδεψαν στεφάνια της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας, του ΚΣ της ΠΕΑΕΑ και του Παραρτήματος Ναυπάκτου και Δωρίδας.

Γεωργία Γουλοπούλου
* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗ και του αξέχαστου συντρόφου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Κώστας Κουλούρης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου θείου μας ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΑΡΑ, παλαίμαχου αγωνιστή και στελέχους του ΚΚΕ, καθώς επίσης στη μνήμη του πατέρα και παππού μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΑΒΑΛΑ, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ.

Καλή, Ευδοξία και Γεωργία Τσεμεκίδου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Π. ΠΑΝΑΡΙΤΗ, από τα Κούλια Λακωνίας, ο οποίος δολοφονήθηκε το Μάρτη 1947 από Χίτες του Μπρατίστα στον Πάρνωνα, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ.

Ο γιος του Δημήτρης

* * *

Φωτ.

Στις 21 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή ΦΙΛΙΠΠΑ ΣΑΜΟΪΛΗ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Σπυριδούλα προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Αθήνας, 50 ευρώ.

Φωτ.

Στις 21 Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΙΝΑΡΑΣ, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Δάφνης, 300 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Η σύζυγός του Μαρία



Γεράσιμος Κουτροκόης


Χρήστος Μωραϊτης


Κική Κουλούρη


Φάνης Χατζηκυριάκος


Κωνσταντίνος Παναρίτης


Αντώνης Αγγινάρας


Αργύρης Μπάρας


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ