ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Παρασκευή 4 Γενάρη 2008

Σπύρος Μπακόπουλος
Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΡΑΝΤΖΑ και των γονιών μου ΛΑΖΑΡΟΥ και ΜΗΝΟΔΩΡΑΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση και τα 90 χρόνια του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Σοφία Μητραντζά

* * *

Φωτ.

Πριν από 7 χρόνια, την 1η Απρίλη 2000, «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ, ο οποίος αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του, με ανιδιοτέλεια, πίστη και σταθερότητα στο ΚΚΕ.

Εζησε πολλά χρόνια μετανάστης στο Βέλγιο και όταν επέστρεψε, κατοικούσε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε δραστήρια στην ΚΟΒ Εύοσμου - Ηλιούπολης, πάντα πρωτοπόρος στις εκδηλώσεις της.

Στη μνήμη του για την ονομαστική γιορτή του και προς τιμή των 90 χρόνων του ΚΚΕ προσφέρω 50 ευρώ.

Η σύζυγός του: Ευθυμία Τονικίδου

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 4 Γενάρη, συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και λογοτέχνης ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (Κεμεριώτης). Κρατάμε άσβηστη τη μνήμη του και όσα όμορφα μας έδωσε όσο ήταν στη ζωή.

Προσφέρουμε συμβολικά στη μνήμη του 70 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ ΟΤΕ ΝΥΜΑ, για την επιτυχία των μεγάλων στόχων του και την ισχυροποίησή του σε όλα τα μέτωπα.

Παύλος Κοτσαλίδης
Η σύζυγός: Μένια Παπουτσή

Η κόρη του: Γεωργία

Ο γαμπρός του: Ανδριανός Μπούκουρης

* * *

Φωτ.2

Ο ΣΠΥΡΟΣ Αλέξη ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ σε ηλικία 17 χρόνων. Οι κατοπινές διώξεις και οι δολοφονίες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και, γενικά, των αριστερών, τον ανάγκασαν να καταφύγει στο ΔΣΕ. Το καλοκαίρι του 1947, σε ηλικία μόλις 20 χρόνων, έδωσε τη ζωή του στην προσπάθειά του να καλύψει συντρόφους του σε μια υποχώρηση.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ αδελφός του, γεωπόνος, κομμουνιστής με όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρωπιάς με την οποία γαλουχήθηκε από τους κομμουνιστές γονείς του, πέθανε το 1985.

Στην ακριβή μνήμη τους οι αδελφές τους Ρόζα και Παρέσα προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΝΕ Κιλκίς.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των κομμουνιστών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης: Του θείου μας ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στελέχους της ΔΗΚΕΒΕ. Και της θείας μας ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου 50 ευρώ.

Χριστίνα και Τάκης Παπαϊωάννου και οι βαφτιστήρες τους Ζωή και Τόνια Παπαϊωάννου.

* * *

Φωτ.

Πριν από 4 χρόνια «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας η αγωνίστρια και αγαπημένη μάνα μας και γιαγιά ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Αιγάλεω, 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Σπύρος Κοτσαλίδης
Τα παιδιά της: Κυριάκος, Ελένη

Τα εγγόνια της: Θοδωρής, Παναγιώτης

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου γαμπρού μου ΗΛΙΑ Νικολάου ΣΤΟΓΙΑ, μέλους του ΚΚΕ, από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Φθιώτιδας.

Νίκος Χαραυγής



Ιωάννης Τονικίδης


Ιωάννης Μητραντζάς


Φωκίων Παπουτσής


Αντωνία Μπακοπούλου


ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ