ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Πέμπτη 17 Γενάρη 2008

Παρασκευή Μιχαλοπούλου
Φωτ.

Στις 19 Γενάρη συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΤΣΑΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 60 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η σύζυγος: Μαρία

Η κόρη: Βασιλική

** * *

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ προσφέρω 400 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Μάγδα Κεσιούμη

* * *

Στη μνήμη του εκλεκτού ανθρώπου ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Δικηγόρων 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η συντρόφισσα της ζωής του: Νώτα Θεοτοκάτου

* * *

Φωτ.

Φέτος συμπληρώνονται 13 χρόνια από τον ξαφνικό «χαμό» του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Κική και ο ανιψιός του Νικήτας προσφέρουν 70 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

** *

Φωτ.

Ο αδελφός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΜΙΡΑΚΗΣ είναι ο ήρωας της πολυμελούς οικογένειάς μου, η οποία συμμετείχε στον αντιφασιστικό αγώνα του λαού.

Ο Δημήτρης μάς άφησε την τελευταία πνοή του στις 22 Απρίλη 1949 στο ύψωμα Γύφτισσα, στην περιοχή του Κάντσικου του Γράμμου. Η συναγωνίστριά του Τσαλίκη, μαχήτρια του ΔΣΕ, νοσοκόμα, στην αγκαλιά της οποίας ξεψύχησε βαριά τραυματισμένος, και την οποία συνάντησα στη Βαρσοβία, μου είπε, ότι ο αδελφός μου Δημήτρης, ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς πολιτικούς επιτρόπους του Τάγματος της Σχολής Αξιωματικών του ΔΣΕ. Ως αγνός προλετάριος όταν ζούσε, εργαζόταν στο μηχανοστάσιο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κωνσταντινουπόλεως στη Θεσσαλονίκη, είχε πλήρη επίγνωση του ταξικού αγώνα που διεξήγαγε τότε ο ΔΣΕ, με την καθοδήγηση του Κόμματός μας. Τα τελευταία λόγια του ήταν: «Ζήτω το Κόμμα μας! Ζήτω ο ΔΣΕ».

Σοφία Μιχαλοπούλου
Στη μνήμη του προσφέρω ως δεύτερη δόση 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Λευτέρης Τσιρμιράκης από Βαρσοβία

* * *

Στις 13 του περασμένου Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 8 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΔΑΣΙΟΥ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δόξα Παπάφη Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ και της κόρης μου ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αλεξάνδρειας 200 ευρώ.

Χρήστος Μιχαλόπουλος

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΥΛΙΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Θανάσης Γκούλιος

Βασιλική Γκούλιου

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ, ο εργάτης στο μέταλλο Αχιλλέας Ντελλής προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Φθιώτιδας 80 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 8 Γενάρη 2008 έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στα 27 χρόνια της, η φίλη μας ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, οπαδός του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της και αντί για στεφάνι στην κηδεία της, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 115 ευρώ.

Οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Ευόσμου

** *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΑΓΓΕΑ η γυναίκα του Αφροδίτη και τα παιδιά του Γιώργος και Τριανταφυλλιά προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΝΕ Πιερίας 60 ευρώ.

* * *

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο λατρευτός αδερφός μου, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ, αταλάντευτος κομμουνιστής, με μια ζωή αγώνες και κυνηγητό.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης και στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΓΑΝΙΔΑ, και της συντρόφισσας και αγαπημένης φίλης, ΚΑΙΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού για την οικονομική εξόρμηση.

Αλέξανδρος Κοζάτσας
Ελένη Μακρυνιώτη-Τραγγανίδα

* * *

Φωτ.

Στις 12 Γενάρη συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Πηνελόπη και οι κόρες του Ραλλιώ και Μαρία προσφέρουν στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 150 ευρώ.



Δημήτρης Τσιρμιράκης


Παντελής Κιοβρέκης


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ


ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ