ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008

Παναγιώτης Αλαμανιώτης
Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου αγωνιστή του σοσιαλισμού και της Εθνικής Αντίστασης ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΖΑΜΠΟΥΝΗ, ο οποίος «έφυγε» για πάντα πριν από δέκα μέρες, πρόσφεραν στο ΚΚΕ: Η ΚΟΒ Ανω Κυψέλης, της οποίας ήταν μέλος, 500 ευρώ και η οικογένειά του και συγγενείς του, άλλα 300 ευρώ.

Φωτ.

Σαν σήμερα, 2 Φλεβάρη, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη μας σύζυγος, μητέρα και γιαγιά ΣΟΦΙΑ ΠΑΛΟΥΜΠΑ.

Στη μνήμη της και αντί για μνημόσυνο, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό της, και προς τιμή των 90 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρουμε 180 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας.

Ο σύζυγός της: Ανδρέας

Τα παιδιά και τα εγγόνια της

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗ προσφέρουμε 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΣΚΑ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Ευμορφία

τα παιδιά του Αλέκος και Ελένη

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Γεωργία

Τα παιδιά του Εφη και Γιώργος

* * *

Φωτ.

Εκλεισε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος ΠΟΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, αυτό το γνήσιο παιδί της Λακωνικής γης. Με τον πρόωρο θάνατό του άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό και πάντα θα είναι χαραγμένες στη μνήμη μας όλες οι αρετές του, προπαντός η ανιδιοτέλεια, η απλότητα, η τιμιότητα και η αγάπη του προς κάθε τι το ανθρώπινο.

Παναγιώτης Καρδάρας
Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Χαρ. Πολυμενάκος

* * *

Στις 30 Γενάρη 2008 πέθανε και κηδεύτηκε την 1η Φλεβάρη από το Νεκροταφείο Ζωγράφου, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΥΝΟΣ.

Στη μνήμη του τα παιδιά του πρόσφεραν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Φάρου-Νέας Σμύρνης.

** *

Φωτ.

Στις 19 Γενάρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΖΑΤΣΑ.

Στη μνήμη του ο φίλος και συμμαθητής του Δ.Σ.Π. και ο φίλος του Σ.Μ. προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 14 χρόνια από τις 29 Γενάρη 1994, που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ, μέλος του ΚΚΕ, οικοδόμος. Υπήρξε συνδικαλιστής με δραστήρια συμμετοχή στους λαϊκούς αγώνες και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Κυψέλης.

Η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

** *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΙΛΙΑΝΟΥ, ο Ζ.Τ. πρόσφερε 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αργοστολίου για τα Γραφεία της ΚΟ Πάτρας.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών μελών του ΚΚΕ: ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΗ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΚΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ΚΩΣΤΑ ΣΚΕΝΤΕΡΗ από την περιοχή της Ευγένειας-Χαραυγής, ο σ. Βενιζέλος προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευγενείας-Χαραυγής.

Αλέξανδρος Κοζάτσας
* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τότε που ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, μέλος της ΚΟΒ Σκοπευτηρίου Καισαριανής και στέλεχος της Επιτροπής Ειρήνης, «έφυγε» από κοντά μας.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Σκοπευτηρίου Καισαριανής.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του



Γιάννης Σακελλαρίου


Σοφία Παλούμπα


ΠΟΤΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ