ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Φέργκιουσον για... πάντα

Ο Σκοτσέζος τεχνικός συνεχίζει στους «μπέμπηδες για τρία ακόμη χρόνια

Κυριακή 16 Μάρτη 2008

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εξακολουθήσει να έχει κόουτς τον Φέργκιουσον, ο οποιος για τρία ακόμη χρόνια θα είναι στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Για ακόμη τρία χρόνια θα βρίσκεται στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Ο ιστορικός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» πήρε την απόφαση να κλείσει την προπονητική του καριέρα όταν θα συμπληρώσει 25 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του.

Το θέμα αποχώρησης του Σκοτσέζου τεχνικού από τους πάγκους έχει γίνει αρκετές φορές θέμα δημοσκόπησης, όμως αντί να απαντήσει το κοινό, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος. «Ακόμα έχω πολύ πάθος και διακατέχομαι από έντονα συναισθήματα», δήλωσε στην «Daily Mirror» ο πολυνίκης τεχνικός για να συνεχίσει: «Είμαι πλέον 66 χρόνων, όμως είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω. Ισως τρία χρόνια ακόμα και μετά θα αποσυρθώ».

Σε τρία χρόνια ο Φέργκιουσον συμπληρώνει 25 χρόνια (ανέλαβε το 1986) στον πάγκο της ομάδας με την οποία έχει κερδίσει τα πάντα. Φυσικά, το ερώτημα που «γεννιέται» αυτόματα, είναι το ποιος θα αναλάβει αυτή τη βαριά κληρονομιά. Ο Σερ Αλεξ είναι θερμός υποστηρικτής του βοηθού του, Κάρλος Κεϊρόζ, και πιστεύει πως αυτός θα είναι ο ιδανικός για να τον αντικαταστήσει.

«Εχω έναν τέλειο βοηθό. Ο Κεϊρόζ πρέπει να αναλάβει μετά από μένα», δήλωσε, για να συνεχίσει: «Αλλά υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες, όπως και ένας γενικός αρχηγός, οι οποίοι θα αποφασίσουν σε τρία χρόνια ποιος θα συνεχίσει μετά από εμένα».