ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ
Παρασκευή 28 Μάρτη 2008

Σοφία Χατζηαναγνώστου
Φωτ.

Την Κυριακή, 30 Μάρτη στις 10.00 π.μ.

στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει το χρονιάτικο μνημόσυνο της αγωνίστριας

ΣΟΦΙΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

η οποία πέθανε στις 30 Μάρτη 2007.

Στη μνήμη της πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας: Η κόρη της 50 ευρώ και η φίλη και συναγωνίστριά της Νίτσα Παπανικολάου 30 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Την Κυριακή, 30 Μάρτη στις 10.00 π.μ. στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια (εργατικές πολυκατοικίες) θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της αγωνίστριας

ΚΑΙΤΗΣ ΧΕΛΙΩΤΗ

μέλους του ΚΚΕ και του Παραρτήματος Νέας Φιλαδέλφειας της ΠΕΑΕΑ.

Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης στην Κατοχή (ΕΑΜ - ΕΠΟΝ), η Καίτη Χελιώτη μετά την Απελευθέρωση εργαζόταν ως εργάτρια στα υφαντουργεία της Νέας Ιωνίας - Καλογρέζας. Για τη συνδικαλιστική δράση της και τις προοδευτικές ιδέες της, υπέστη διωγμούς και απολύσεις από τη δουλειά της. Εμεινε όμως πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Εφυγε από τη ζωή στις 26 Φλεβάρη 2008.

Στη μνήμη της πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας, 100 ευρώ: Οι Μαίρη Σταθάκου, Νίτσα Παπανικολάου, Παναγιώτης και Μαρία Σουρτζή, Γιώργος και Λούλα Μαριδάκη, Κική Παυλοπούλου, Πέλλη Παπαδοπούλου και Βασιλική Μίχου.

* * *

ΚΑΙΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ
Για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια του αγαπημένου μας

ΓΙΩΡΓΟΥ Δ. ΖΕΥΓΩΛΗ

Φιλόλογου - Συγγραφέα

τ. Εκπαιδευτικού Συμβούλου, Αντιστασιακού

τελούμε μνημόσυνο την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 στις 9.30 το πρωί στην εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου στη Ν. Φιλοθέη Γηροκομείου.

Η οικογένειά του.

* * *

Τελούμε ετήσιο μνημόσυνο την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 και ώρα 10.30 π.μ. εις τον ιερό ναό Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα και αδελφού

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΒΑ

Τα τέκνα: Δήμητρα και Αγγελος. Η αδελφή: Ιωάννα. Οι λοιποί συγγενείς.