Δείτε στον «902 TV»
Παρασκευή 16 Μάη 2008

Το κουαρτέτο μπουζουκιών «Ραστ»
Το κουαρτέτο μπουζουκιών «Ραστ» θα απολαύσουν απόψε οι τηλεθεατές της τηλεόρασης του «902» στην εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα».

Στις 20.30 θα μεταδοθεί το 18ο επεισόδιο της πολωνικής σειράς «Οι 4 τανκιστές και το σκυλί», με ήρωες το πλήρωμα του τανκ με αριθμό 102 και το σκύλο τους Σαρκ.

Στις 21.30 θα δούμε την εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα» σε επιμέλεια και παρουσίαση του Πάρη Μήτσου. Το κουαρτέτο μπουζουκιών «Ραστ», που αποτελείται από τους Γιώργο Αλτή, Θανάση Βασιλά, Νίκο Κατσίκη και Παντελή Κωνσταντινίδη και που όπως έγραψαν πολλά περιοδικά είχαν διαλυθεί, βρίσκουν τον τρόπο να το διαψεύσουν κατηγορηματικά μέσω της εκπομπής. Μαζί με τους Λουκά Κωνσταντινίδη και Βασίλη Χατζηλούκα στις κιθάρες, παίζουν εξαιρετικά δύσκολες μουσικές ενότητες και τραγουδούν. Εξηγούν την τρίχρονη απουσία τους και ενημερώνουν για την καινούρια δισκογραφική τους παρουσία. Οι «Ραστ» είναι το πρώτο μπουζουκοκεντρικό συγκρότημα που έδειξε τις δυνατότητες του οργάνου και εμφανίστηκε σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού, αποσπώντας μόνο θετικές κριτικές. Μία εκπομπή, πρόταση για τους λάτρεις του μπουζουκιού.