«Βομβαρδίστε» με μηνύματα το Λευκό Οίκο
Σάββατο 24 Μάη 2008

Παπαγεωργίου Βασίλης

Εντείνεται με διάφορες μορφές η καμπάνια δυσφήμισης ενάντια στην Κούβα που στόχο έχει ουσιαστικά την ανατροπή της σοσιαλιστικής κυβέρνησης και την προσάρτηση της χώρας στις ΗΠΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κουβανικό λαό.

Ακόμα και εδώ στη χώρα μας, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, εκτελώντας προφανώς εντολές της κυβέρνησής του, προχώρησε την Πέμπτη 22 Μάη στη δημοσιοποίηση άρθρου στην εφημερίδα «ΜΕΤΡΟ» όπου επανέλαβε τα γνωστά περί παραβίασης των... ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών των Κουβανών, σημειώνοντας επίσης ότι στη «νέα ελεύθερη Κούβα» ο λαός θα μπορεί να «ανοίξει τις δικές τους επιχειρήσεις»(!). Παράλληλα, «ενημέρωσε» τους Ελληνες αναγνώστες ότι η 21 Μάη αποφασίστηκε από την αμερικανική κυβέρνηση να γίνει η «παγκόσμια ημέρα συμπαράστασης στον κουβανικό λαό» και τους κάλεσε να δείξουν την αλληλεγγύη τους...

Εμείς όμως θεωρούμε χρέος μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην Κούβα, τον κουβανικό λαό και την επανάστασή του και γι' αυτό το λόγο θα «βομβαρδίσουμε» με ηλεκτρονικά μηνύματα τον Λευκό Οίκο (comments@whitehouse.gov, vicepresident@whitehouse.gov και φαξ στο 001.660.202.456.2461)καταδικάζοντας τις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις ενάντια στο κυρίαρχο κράτος της Κούβας και εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον κουβανικό λαό.