Δείτε στον «902 TV»
Παρασκευή 6 Ιούνη 2008

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα»
Μια ενδιαφέρουσα ξένη σειρά και μια εκπομπή για το λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902».

Στις 20.30 θα προβληθεί η ξένη σειρά «Οι τέσσερις τανκιστές και το σκυλί». Θα μεταδοθεί το 21ο επεισόδιο της ενδιαφέρουσας πολωνικής σειράς, με ήρωα το πλήρωμα του τανκ 102 και το σκύλο τους Σαρκ.

Στις 21.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, «ο Μάκης για τους φίλους του», έρχεται στην εκπομπή και σε μια διαφορετική συζήτηση με τον Πάρη Μήτσου, ξετυλίγει την 25ετή παρουσία του στο τραγούδι και την 15ετή στη δισκογραφία, από το «ΛΑΥΡΙΟ» του Βαγγέλη Κορακάκη, μέχρι το «ΕΔΩ ΜΕΝΩ», του Μιχάλη Κουμπιού. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος που ξεκίνησε και συνεχίζει «πατώντας» συγχρόνως στο λαϊκό και στο έντεχνο, αποτελεί μια σπάνια περίπτωση ερμηνευτή, γιατί τα καταφέρνει και στα δύο είδη περίφημα. Αυτό αποδεικνύει και στην εκπομπή, τραγουδώντας Χιώτη, Νικολόπουλο, Κορακάκη αλλά και Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Παπαδημητρίου, Θαλασσινό και άλλους. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μιλάει ακόμη για τα άμεσα σχέδιά του και τις συνεργασίες του, τις εμφανίσεις και τη δισκογραφία και τοποθετείται για την κατάσταση στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού γενικότερα.